Άγιαξ: «Έδεσε» μέχρι το 2028 το νέο «αστέρι» της άμυνάς του (pic)

Άγιαξ: «Έδεσε» μέχρι το 2028 το νέο «αστέρι» της άμυνάς του (pic)

Ο Άγιαξ κινήθηκε έγκαιρα και ανανέωσε το συμβόλαιο του Τζόρελ Χάτο, με τον Ολλανδό αμυντικό να παραμένει στον Αίαντα μέχρι το 2028

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του «έδεσε» ο Άγιαξ, ο οποίος κινήθηκε γρήγορα και πρόσφερε νέο πολυετές συμβόλαιο στον 18χρονο αμυντικό, Τζόρελ Χάτο.

Διαβάστε επίσης: Ας μην τα θυμόμαστε μόνο ως τρομερά «μωρά»…

Ο νεαρός ταλαντούχος στόπερ, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ των ακαδημιών του Αίαντα και η διοίκηση των Ολλανδών έφτασε σε συμφωνία μαζί του, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2028. Στην συμφωνία δεν έχει συμπεριληφθεί κάποια ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του, με αποτέλεσμα όποια ομάδα κινηθεί για την απόκτηση του Ολλανδού, θα χρειαστεί να… βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Χάτο είναι αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Τζον Φαν’ Σχιπ, αφού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού προπονητή, μετρώντας 37 εμφανίσεις φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Χάτο έκανε τον Νοέμβριο του 2023 το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας στον αγώνα απέναντι στο Γιβραλτάρ, ενώ για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από την Αγγλία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ