Απίστευτο: Αποζημίωση 250.000 στη σύζυγο του Γκαγκάτση από την ΕΠΟ

Απίστευτο: Αποζημίωση 250.000 στη σύζυγο του Γκαγκάτση από την ΕΠΟ

Υπέρογκες αποζημιώσεις, δικαστικές προσφυγές για 30 εκατ. ευρώ, χρυσοφόρες προσλήψεις και απώλεια εσόδων οδηγούν στα βράχια την Ομοσπονδία. Διαβάστε και φρίξτε…

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η απόφαση από το Μονομελές Εφετείο Αθηνών που δικαίωσε τη σύζυγο του Βασίλη Γκαγκάτση, Βιβή Δενδρινού, η οποία ήταν υπάλληλος της Ομοσπονδίας.

Η Βιβή Δενδρινού ζητούσε να επαναπροσληφθεί λόγω παράνομης και καταχρηστικής απόλυσης στην ΕΠΟ, από την οποία είχε απολυθεί προ τεσσάρων περίπου ετών, και βεβαίως ζητούσε να της καταβληθούν εντόκως οι μισθοί τεσσάρων περίπου ετών επιβαρυμένοι με το σχετικό επιτόκιο, δηλαδή με ποσό άνω των 250.000 ευρώ!!!

Οι κακές γλώσσες σχολίαζαν πως από τη μία πλευρά στο δικαστήριο βρέθηκε η γυναίκα του Βασίλη, που διεκδικούσε χρήματα από την ΕΠΟ και από την άλλη η Ομοσπονδία, στην οποία κουμάντο κάνει ο «δικός μας» όπως τον αποκαλεί ο Ιβάν Σαββίδης, Βαγγέλης Γραμμένος.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι τόσο στα ασφαλιστικά μέτρα, όσο και στην πρωτόδικη εκδίκαση, η κυρία Βιβή είχε απορριπτικές αποφάσεις, στις οποίες για λογαριασμό της ΕΠΟ είχαν παραστεί οι δικηγόροι Πέτρος Μαχάς και Δημ. Κουβαράς.

Στο Εφετείο όμως με εντολή του Βαγγέλη Γραμμένου, παρέστη ο επί εικοσαετία νομικός της ΕΠΟ κ. Σιώτος, ο οποίος είχε διοριστεί επί προεδρίας Βασίλη Γκαγκάτση, με τον οποίο ήταν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο…

Και στην υπόθεση της Κάρτα Υγείας βλέπαμε να επαναλαμβάνονται τα ίδια σκηνικά. Η Ομοσπονδία πλήρωσε 12 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα για το τεράστιο σκάνδαλο, ενώ η εταιρεία που είχε κάνει τη σύμβαση για την Κάρτα Υγείας διεκδικεί ακόμη 17 εκατ. ευρώ.

Πρωτοδίκως, ως γνωστόν, επεβλήθη ποινή κάθειρξης 5 ετών, στην οποία δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα και αφέθηκαν ελεύθεροι έως την έφεση, σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων σε τρεις πρώην επικεφαλής της ΕΠΟ και σε δύο μέλη της Ομοσπονδίας, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι. Το δικαστήριο είχε κηρύξει ενόχους τους πρώην προέδρους της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, Σοφοκλή Πιλάβιο και Γιώργο Γκιρτζίκη, καθώς και τα δύο πρώην μέλη της Ομοσπονδίας Γιώργο Σιντόρη και Γιάννη Οικονομίδη.

Η δικογραφία αφορά βασική κατηγορία της απιστίας καθώς μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως αν και η Κάρτα Υγείας δεν εφαρμόστηκε ποτέ, η ΕΠΟ χρηματοδοτούσε το πρόγραμμα από το 2005 έως και το 2012 με αποτέλεσμα την πρόκληση ζημίας περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Το… κακό για την ΕΠΟ είναι πως απαλλάχθηκαν οι υπεύθυνοι εταιρειών που συμβλήθηκαν με την Ομοσπονδία για την υλοποίηση του έργου και πλέον δικαιωματικά θα ζητήσουν δικαστικά τα 17 εκατ. ευρώ που υπολείπονται από τη σύμβαση που είχαν υπογράψει.

Το παράδοξο –ακόμη ένα– στην όλη ιστορία είναι πως η ΕΠΟ ενώ έχει στα χέρια της τη δικαστική απόφαση σε βάρος των πρώην στελεχών της, δεν προχωρά στις απαραίτητες νομικές ενέργειες όπως σε συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας αυτών που ζημίωσαν την Ομοσπονδία. Μάλλον περιμένει να μεταβιβάσουν όλη την περιουσίας του και με τον… τρόπο αυτό να προστατέψει τα συμφέροντά της.

Λέγεται μάλιστα πως ασκούνται πιέσεις στο δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται την υπόθεση να μην παραστεί στο Πενταμελές Εφετείο, ώστε οι ένοχοι να κριθούν… αθώοι με τη συνδρομή της ΕΠΟ και να χάσει εκ του ασφαλούς και άλλα χρήματα η Ομοσπονδία!!

Τα εκατομμύρια ευρώ εξαφανίζονται, η σύζυγος του Βασίλη Γκαγκάτση, Βιβή Δενδρινού, που απολύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 από την ΕΠΟ, στην οποία εργαζόταν από τον Οκτώβριο του 1985, «δικαιώθηκε» και στο ταμείον της ΕΠΟ το χάσμα μεγαλώνει.

Η τότε διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη θεωρούσε πως έπαιρνε πολλά χρήματα, της τάξης των 4.500 μεικτά, η σύζυγος Γκαγκάτση και την απέλυσε.

Δεν ήταν όμως η μόνη που δικαιώθηκε, λόγω επισφαλών νομικών ενεργειών της ΕΠΟ. Είχε προηγηθεί ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Το πρώην στέλεχος της Ομοσπονδίας απολύθηκε από την ΕΠΟ στην οποία εργαζόταν ως υπάλληλος το 2011, λόγω της υπόθεσης Koriopolis.

Η απόφαση του δικαστηρίου σε δεύτερο βαθμό ήταν αθωωτική και ο Παπαδόπουλος κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης εις βάρος της ΕΠΟ για παράνομη απόλυση.

Η υπόθεση δεν εκδικάστηκε ποτέ, γιατί ο οικονομικός διευθυντής της ΕΠΟ κ. Κολιολιός εισηγήθηκε να συμβιβαστούν με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, καταλήγοντας στο ποσόν των 350.000 ευρώ, αντί 550.000 ευρώ που διεκδικούσε ο αιτών ως αποζημίωση, διότι θεωρούσε σίγουρο ότι η ΕΠΟ θα χάσει την επικείμενη δίκη(!!!).

Με δεδομένο ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε απαλλαγεί από την κατηγορία εις βάρος του για συμμετοχή στο Koriopolis λόγω παραγραφής, δεν ήταν νομικά σίγουρο ότι θα κέρδιζε τη δίκη. Εξ άλλου, θα υπήρχε και δεύτερος βαθμός κρίσης, αν η απόφαση ήταν εις βάρος της ΕΠΟ.

Ο Γραμμένος όμως και η παρέα του –στην προσπάθειά τους να εξαντλήσουν τη θητεία τους στην ΕΠΟ, οι λεγόμενοι «σαββιδικοί» και «μελισσανιδικοί», κάνοντας «εξυπηρέτηση» η μία παράταξη στην άλλη– συμβιβάστηκαν να καταβληθεί το ποσόν των 350.000 ευρώ, με προφανή συμφωνία να κλείσει η αντίπαλη παράταξη τα μάτια σε κάποιες προσλήψεις προσωπικού, γραμματείας, υπευθύνων marketing, αποζημιώσεις σε προπονητές που προσελήφθησαν με τεράστιο συμβόλαιο και εκδιώχθηκαν με πλουσιοπάροχη αποζημίωση. Αυτή είναι μία από τις περίφημες αλλαξοκωλιές μεταξύ των δύο παρατάξεων. Μπορεί τα αφεντικά (Ιβάν, «Τίγρης») να… σφάζονται, οι «υπάλληλοι» όμως τα πάνε μια χαρά, με ρουσφέτια εκατέρωθεν.

Στο σημείο αυτό, πρέπει να πρέπει να εξάρουμε και τη «φιλική» συμμετοχή του Βασίλη Γκαγκάτση, στην υιοθέτηση της πρότασης του Γιάννη Παπαδόπουλου. Παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος Μπάρτζης είχε εισηγηθεί να προχωρήσει η ΕΠΟ στην εκδίκαση της προσφυγής του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο Γραμμένος ανέθεσε σε άλλον δικηγόρο την εισήγηση, η οποία με τη σύμφωνη γνώμη του «υπερταμία» της ΕΠΟ, Νίκου Κολιολιού, παρουσιάστηκε στο ΔΣ που την ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα.

Λεπτομέρεια: ο Νίκος Κολιολιός αρχικά επί προεδρίας Β. Γκαγκάτση ήταν στην Επιτροπή Αδειοδότησης. Στη συνέχεια, με την αμέριστη συμπαράσταση του Βασιλομπίλαρου συνέχισε να εργάζεται στην ΕΠΟ επί ΠΔΕ Δρόσου, και το κερασάκι στην τούρτα «έδεσε» με την εκλογή του Γραμμένου, ο οποίος του ανέθεσε τα οικονομικά της ΕΠΟ καθ’ ολοκληρίαν(!!). Με όλους αυτούς συνδυασμούς, οφείλουμε να υποκλιθούμε στις ικανότητες του Γιάννη Παπαδόπουλου, που βεβαίως –και καλά έκανε– κοίταξε το συμφέρον του…

Στην ΕΠΟ όμως ξέχασαν το συμφέρον της Ομοσπονδίας…

Αποζημιώσεις ρεκόρ σε προπονητές

Το τι πλήρωσε η ΕΠΟ σε προπονητές με τα συμβόλαια που φρόντιζε κι έκανε και τις αστοχίες των επιλογών της στις εθνικές ομάδες, δεν… γράφεται.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είχε γίνει ο πιο… ακριβοπληρωμένος προπονητής παγκοσμίως. Ο Ιταλός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του έμειναν για μόλις τέσσερα παιχνίδια, έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Για αυτά τα τέσσερα ματς η ΕΠΟ κλήθηκε να πληρώσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, καθώς εκτός από τον Ρανιέρι συμβόλαια είχαν και οι συνεργάτες του.

Μάλιστα, η αποζημίωση για τους πέντε συνεργάτες του Ιταλού ξεπερνά τις 400.000 ευρώ, ενώ ο Ιταλός είχε πάρει 300.000 ευρώ ήδη και πήρε στη συνέχεια ακόμη 500.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν ήδη προμήθειες σε μάνατζερ, ή Εφορία, και έτσι το ποσό εκτοξεύτηκε στα 2 εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε ο Σκίμπε, στον οποίο ο Γραμμένος έκανε νέο συμβόλαιο με προνομιακούς ως προς την αποζημίωση όρους. Αποτέλεσμα; Όταν αποφασίστηκε να φύγει ο Γερμανός λόγω των αποτυχιών του, o Σκίμπε διεκδίκησε αποζημίωση που προσέγγισε τις 550.000 ευρώ. Πληρώθηκε και αυτός.

Τελευταίος ο πρώην προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Άγγελος Αναστασιάδης, που αξιώνει από την Ομοσπονδία περίπου 100.000 ευρώ ως αποζημίωση. Μάλιστα, το ποσό μπορεί να εκτοξευθεί με τα μπόνους στα 300.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η δίκη του Βασίλη Γκαγκάτση για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου του 2οο5, όπου αντί να εισπράξει η ΕΠΟ 7 εκατ. ευρώ, τη δουλειά πήρε ο Πασχάλης Παπαδόπουλος και η Ομοσπονδία αποκόμισε ούτε ένα εκατ. ευρώ. Όταν άρχισε η περίφημη δίκη, η ΕΠΟ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που ζημιώθηκε.

Με την «τριγωνική» συνεργασία ΕΠΟ, Stadium και ΕΡΤ, δεν υπήρξε αποδοχή της πρότασης της ΕΡΤ ύψους 6.950.000 ευρώ για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου που δόθηκαν στη συνέχεια σε Κυπριακή offshore αντί πινακίου φακής. Έτσι έχασε και το Δημόσιο φόρους (ΦΠΑ 19%) ύψους 1.320.000 ευρώ και βεβαίως το ύψος του αγγελιοσήμου (φόρου τηλεόρασης).

Η αγωγή του Μπέου και τα 13 εκατ. ευρώ

Στα δικαστήρια η ΕΠΟ… αναστενάζει και δεν τελειώνει εκεί. Ήδη εκδικάστηκε η υπόθεση Μπέου κατά της Ομοσπονδίας. Ο δήμαρχος Βόλου ζητάει 13 εκατ. ευρώ (τρία εκατ. ευρώ ο ίδιος και 10 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός Βόλου), μετά την αθώωσή του στα ποινικά και αθλητικά δικαστήρια.

Αν προστεθούν σε όλα αυτά και τα 9 εκατ. ευρώ που η ΕΠΟ είναι… μέσα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το τελικό ποσό το οποίο η Ομοσπονδία θα πρέπει να καλύψει φθάνει στο… Θεό (ξεπερνά τα 35 εκατ. ευρώ), και δεν βρίσκεται από πουθενά, όσα δάνεια και να πάρει.

Οι όποιες απαιτήσεις φυσικά είναι έντοκες. Με την πολιτική που ακολούθησε ο Βαγγέλης Γραμμένος και η παρέα του, η ΕΠΟ έχει σοβαρές πιθανότητες να βάλει λουκέτο. Όλα αυτά και… άλλα τόσα συγκλίνουν στην εκτίμηση πως το κομβικό άρθρο του Καταστατικού της ΕΠΟ ότι «Το ΔΣ πρέπει να προστατεύει τα συμφέροντα της Ομοσπονδίας» δεν έχει ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν.

Και όλα αυτά όταν ακόμη και το VAR το πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζητά με περίσσιο θράσος να βάλει τα χρήματα ακόμη και για τη γραμμή του οφσάιντ το Δημόσιο, προφανώς για να συνεχιστεί το πάρτι στην Ομοσπονδία.

Όσον αφορά το γιατί χρυσοπληρώθηκε το VAR και μπήκαν οι συγκεκριμένες προδιαγραφές ο Βαγγέλης Γραμμένος έδειξε τον πρώην υπουργό Ψηφιακής πολιτικής Νίκο Παππά, ο οποίος θέλει να πιστέψουμε πως δεν συνεργάστηκε με την ΕΠΟ, αλλά τα έκανε όλα.. μόνος του.

Για τον στρατό του ΣΥΡΙΖΑ όμως που προσέλαβε στην ΕΠΟ, μάλλον ο πρόεδρος από τη Θεσσαλονίκη, επίσης δεν συνεργάστηκε με τους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης. Έτυχε, δεν… πέτυχε.

Δεν είναι τυχαία η επίκληση που κάνει υπάλληλος της ΕΠΟ στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, βλέποντας πως αύριο δεν θα έχει τη δυνατότητα να θρέψει τα παιδιά του:

«Ζητάμε την προστασία του πραγματικού δυναμικού. Ζητάμε τη βοήθειά σας για την κατάργηση ασυμβίβαστων με προσλήψεις και αναβαθμίσεις συγγενικών προσώπων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ζητάμε αξιοκρατία και RESPECT».

Γιατί η ΕΠΟ του Γραμμένου δεν ξόδεψε ασύστολα μόνο. Έχασε και τεράστια έσοδα. Και αν δεν ήταν οι μεγάλες ΠΑΕ με τα ποσοστά από τα τηλεοπτικά τους συμβόλαια και τις μεταγραφές να προσφέρουν εκατομμύρια ευρώ, τώρα δεν θα υπήρχε Ομοσπονδία να συζητάμε.

Η ΕΠΟ του Γραμμένου κατάφερε να αποκλείσει την Εθνική ομάδα από τον πιο εύκολο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Εθνική ανδρών, θάμπωσε και μαζί με την αξία της που υποβαθμίστηκε, χάθηκαν τεράστια έσοδα.

Αντίστοιχη ήταν η απώλεια εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου, αλλά και από τα εισιτήρια. Το προϊόν απαξιώθηκε με τον ένα τελικό χειρότερο του άλλου, όπου πρωταγωνιστές δεν ήταν οι παίκτες, αλλά οι χούλιγκαν και οι μπράβοι. Την ίδια στιγμή στο τμήμα μάρκετινγκ της ΕΠΟ, που είναι συνυπεύθυνο για την κατάντια, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των δύο κυριών που προσλήφθηκαν πριν από ένα χρόνο, χωρίς όμως σοβαρά αποτελέσματα στις επαφές με τους χορηγούς.

Μήπως σε κάποια στιγμή η παρέα του Γραμμένου θα πρέπει να δώσει λόγο για τα οδοιπορικά αχρείαστων επιτροπών, τα ταξίδια με τις Εθνικές ομάδες Προέδρων ΕΠΣ και μελών Ε.Ε για ψηφοθηρικούς πελατειακούς λόγους κ.λπ.;

Το μισθολόγιο της ΕΠΟ διπλασιάστηκε με τον στρατό του ΣΥΡΙΖΑ. Μισθοί που ξεπερνούσαν κατά πολύ αυτόν του Βαγγέλη Γραμμένου της τάξης των 5.000 ευρώ τον μήνα, δεν καταλήγουν στις τσέπες υπαλλήλου εγνωσμένης κατάρτισης, ή ενός μάνατζερ που θα τα έβγαζε και με το παραπάνω, αλλά σε πλειάδα προσώπων.

Η ΚΕΔ έφθασε να κοστίζει 105.000 ευρώ τον μήνα, γιατί έγινε επταμελής. Ουδέποτε έγινε γνωστό πόσο κόστισε ή κοστίζει στην ΕΠΟ ο Ζήσης Βρύζας και γιατί δόθηκαν μεταχρονολογημένες επιταγές.

Πετσετάκια τα πεντοχίλιαρα

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν ακολούθησε το παράδειγμα του Βασίλη Γκαγκάτση να προσφέρει αφιλοκερδώς δίχως μισθό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης οι μηνιαίες αποδοχές του καθορίστηκαν σε 5.000 ευρώ, στις οποίες έβαλε φρένο με τον νόμο που έφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης και ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Όμως με ποιο ακριβώς σκεπτικό προσέλαβαν τη δικηγόρο Κωνσταντίνα Σίσκου από το ιδιαίτερο γραφείο του Β. Γραμμένου στη Θεσσαλονίκη, έναντι ακόμη μεγαλύτερης αμοιβής;

Πόσους δικηγόρους χρειάζεται η ΕΠΟ να πληρώνει; Είχε προηγηθεί ο συνεργάτης του πρώην υπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, Γιάννης Χολέβας, με αντικείμενο το… VAR. Τα πεντοχίλιαρα τα είχαν στην Ομοσπονδία για… πρωινό.

Και κάπου εκεί έπεσαν και κάποια δάνεια. Πού να τα πει κάποιος αυτά… Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΠΟ έχει σήμερα επτά δικηγόρους, τους κ.κ. Σιώτο, Δαβάκη, Χολέβα, Μπάρτζη, Σαράκη, Κουβαρά και βεβαίως την κα Σίσκου. Η Motor Oil έχει λιγότερους…

Λαβράκια και… αθρόα συμμετοχή

Λαβράκια θα βγάλει όποια οικονομική υπηρεσία του κράτους ασχοληθεί με την ΕΠΟ.

Όταν ελέγξουν τις αναθέσεις, τους διαγωνισμούς και τη ροή του χρήματος προς τις εταιρείες που έχουν αναλάβει τη φύλαξη των γραφείων, τις μετακινήσεις, και τη φιλοξενία προσώπων και ομάδων θα καταλάβει πάρα πολλά.

Εξάλλου τις δουλειές παίρνουν… οι ίδιοι και οι ίδιοι. Διόλου τυχαία. Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται. Τώρα αν στους διαγωνισμούς δεν είναι και τόσο… αθρόα η συμμετοχή, τι να κάνουμε; Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Και μετά από όλα αυτά, δηλαδή με υπέρογκες αποζημιώσεις, δικαστικούς συμβιβασμούς, απώλεια εσόδων και χρυσοφόρες προσλήψεις, είχαμε και τον Βαγγέλη Γραμμένο να μας… ψεκάζει μέσω του OPEN για να πιστέψουμε ότι χωρίς έσοδα, με πολλαπλάσια έξοδα, η ΕΠΟ μείωσε τον ισολογισμό της από 13 εκατομμύρια στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Πετσετάκια τα πεντοχίλιαρα

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν ακολούθησε το παράδειγμα του Βασίλη Γκαγκάτση να προσφέρει αφιλοκερδώς δίχως μισθό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης οι μηνιαίες αποδοχές του καθορίστηκαν σε 5.000 ευρώ, στις οποίες έβαλε φρένο με τον νόμο που έφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης και ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Όμως με ποιο ακριβώς σκεπτικό προσέλαβαν τη δικηγόρο Κωνσταντίνα Σίσκου από το ιδιαίτερο γραφείο του Β. Γραμμένου στη Θεσσαλονίκη, έναντι ακόμη μεγαλύτερης αμοιβής;

Πόσους δικηγόρους χρειάζεται η ΕΠΟ να πληρώνει; Είχε προηγηθεί ο συνεργάτης του πρώην υπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, Γιάννης Χολέβας, με αντικείμενο το… VAR. Τα πεντοχίλιαρα τα είχαν στην Ομοσπονδία για… πρωινό.

Και κάπου εκεί έπεσαν και κάποια δάνεια. Πού να τα πει κάποιος αυτά… Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΠΟ έχει σήμερα επτά δικηγόρους, τους κ.κ. Σιώτο, Δαβάκη, Χολέβα, Μπάρτζη, Σαράκη, Κουβαρά και βεβαίως την κα Σίσκου. Η Motor Oil έχει λιγότερους…

Λαβράκια και… αθρόα συμμετοχή

Λαβράκια θα βγάλει όποια οικονομική υπηρεσία του κράτους ασχοληθεί με την ΕΠΟ.

Όταν ελέγξουν τις αναθέσεις, τους διαγωνισμούς και τη ροή του χρήματος προς τις εταιρείες που έχουν αναλάβει τη φύλαξη των γραφείων, τις μετακινήσεις, και τη φιλοξενία προσώπων και ομάδων θα καταλάβει πάρα πολλά.

Εξάλλου τις δουλειές παίρνουν… οι ίδιοι και οι ίδιοι. Διόλου τυχαία. Αυτούς ξέρουν, αυτούς εμπιστεύονται. Τώρα αν στους διαγωνισμούς δεν είναι και τόσο… αθρόα η συμμετοχή, τι να κάνουμε; Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Και μετά από όλα αυτά, δηλαδή με υπέρογκες αποζημιώσεις, δικαστικούς συμβιβασμούς, απώλεια εσόδων και χρυσοφόρες προσλήψεις, είχαμε και τον Βαγγέλη Γραμμένο να μας… ψεκάζει μέσω του OPEN για να πιστέψουμε ότι χωρίς έσοδα, με πολλαπλάσια έξοδα, η ΕΠΟ μείωσε τον ισολογισμό της από 13 εκατομμύρια στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Χορτασιά δεν πιάνει ο υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας μπροστά στον Ευάγγελο. Θα πρέπει επομένως ο πρωθυπουργός Κυριάκος, όταν προχωρήσει σε ανασχηματισμό, να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του πλέον τις ικανότητες του προέδρου της ΕΠΟ. Εκτός και αν τον προλάβουν οι εισαγγελείς…

Πηγή: iapopsi.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ