Εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη το απόγευμα εκδικάζεται στα γραφεία της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ματς με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νομικό της επιτελείο κινούνται σε ρυθμούς έφεσης ενόψει μιας ακόμα δικαστική μάχης. Την Τετάρτη (11/4), θα εκδικαστεί η υπόθεση για τα όσα έγιναν στην Τούμπα με την ΑΕΚ σε δεύτερο βαθμό στα γραφεία της ΕΠΟ. Η εκδίκαση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και αφορά την έφεση του δικεφάλου του Βορρά κατά της απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας με την οποία τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 63 χιλιάδες ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Τόσο το νομικό τμήμα όσο και ο ΠΑΟΚ, ευελπιστούν οι τρεις δικαστές να δουν το βίντεο που κατέθεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ως απάντηση για όσα υποστηρίζει η ομάδα της ΑΕΚ ότι έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας. Επίσης έχει καταθέσει ένσταση και για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη (τρία χρόνια αποκλεισμού από τα γήπεδα) και Λούμπος Μίχελ (τρεις μήνες αποκλεισμός). Η απόφαση είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθεί από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από