Τι είπε ο Μπένετ για τους ξένους διαιτητές στο νέο πρωτάθλημα

Τι είπε ο Μπένετ για τους ξένους διαιτητές στο νέο πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, μίλησε στο σεμινάριο διαιτητών Super League που διεξάγεται στην Ξάνθη.

Στο σεμινάριο διαιτητών στην Ξάνθη βρέθηκε ο Στιβ Μπένετ που στην ομιλία του αναφέρθηκε στους ξένους διαιτητές ενόψει της νέας σεζόν στη Super League.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ τόνισε ότι η έλευση ξένων διαιτητών δεν θα γίνεται όπως πέρυσι, όταν κατόπιν αιτήματος της διοργανώτριας σφύριζαν αλλοδαποί διαιτητές σε όλους τους αγώνες των big-5 και μάλιστα στα play offs υπήρξε αίτημα για αλλοδαπούς διαιτητές κατηγορίας ελίτ.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Σβεντ! (pic)

Σύμφωνα με τον Μπένετ οι ξένοι διαιτητές θα έρχονται μόνο μέσω προγράμματος ανταλλαγής διαιτητών. Δηλαδή, θα πρέπει η ΕΠΟ να συμφωνήσει με άλλη ομοσπονδία να δεχθεί Έλληνες διαιτητές για αγώνα δικής της διοργάνωσης και εκείνη να στείλει δικούς της διαιτητές για αγώνα ελληνικής διοργάνωσης, κάτι που εκτιμάται ότι θα δυσκολέψει και ότι θα μειώσει αισθητά τον αριθμό των ξένων διαιτητών το νέο πρωτάθλημα.

Αναμένεται πλέον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από τις ΠΑΕ καθώς με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Μπένετ φαίνεται πως οι ξένοι διαιτητές θα ελαχιστοποιηθούν στο προσεχές πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ