Χάος στο Copa Libertadores: Ξύλο και δακρυγόνα στο Ατλέτικο Μινέιρο – Σαν Λορέντσο (vids)

Χάος στο Copa Libertadores: Ξύλο και δακρυγόνα στο Ατλέτικο Μινέιρο – Σαν Λορέντσο (vids)

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση του Copa Libertadores ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και τη Σαν Λορέντσο, με την αστυνομία να προχωρεί σε ρίψη χημικών.

Η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ατλέτικο Μινέιρο και της Σαν Λορέντσο για τη φάση των «16» του Copa Libertadores, στιγματίστηκε από τα μεγάλης έντασης επεισόδια μεταξύ των οπαδών των φιλοξενούμενων και της αστυνομίας.

Οι Αργεντινοί οπαδοί έκαναν το ταξίδι στη Βραζιλία για να υποστηρίξουν την ομάδας τους κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο και βίωσαν στιγμές τρόμου.

Διαβάστε επίσης: Η κρίσιμη εβδομάδα για την Ελλάδα και ο στόχος της 15ης θέσης στο ranking της UEFA (vids)

Τα πράγματα ισορροπούσαν σε τεντωμένο σχοινί και πριν από την έναρξη την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς οι Βραζιλιάνοι οπαδοί υποδέχτηκαν τους Αργεντινούς με διάφορα πανό. «Αργεντινοί ρατσιστές, π…νας γιοι», ανέφερε ένα εξ αυτών.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των Αργεντινών οπαδών και επιτέθηκαν με ρίψη δακρυγόνων, ενώ συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με τους Αργεντινούς χτυπώντας με γκλομπς, ενώ πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση με πλαστικές σφαίρες τραυματίζοντας με αυτόν τον τρόπο και έναν φίλαθλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ