CHAMPIONS LEAGUE

Μόλις 3 λεπτά χρειάστηκε η Μπάγερν Μονάχου για να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League. Πρωταγωνιστές και στις δύο φάσεις ήταν οι Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι.
Συγκεκριμένα στο 51′ ο Γκνάμπρι έγινε κάτοχος της μπάλας, εκμεταλλέυτηκε το γλίστρημα του Αθπιλικουέτα και πέρασε κάθετα στον Λεβαντόφσκι. Εκείνος από αριστερά γύρισε τη μπάλα και ο Γκνάμπρι έκανε το 0-1 για τους Βαυαρούς.
Στο 54′ είχαμε ξανά το ίδιο σκηνικό. Γκνάμπρι στον Λέβα, εκείνος ξανά κάθετα στον Γερμανό εξτρέμ, ο οποίος τελείωσε υπέροχα τη φάση.
Με τα δύο τέρματα αυτά ο Γκνάμπρι έφτασε τα 6 στο φετινό Champions League,ενώ και τα 6 έχουν επιτευχθεί στο Λονδίνο. Τα 4 στη νίκη της Μπάγερν επί της Τότεναμ και τα άλλα 2 απόψε απέναντι στη Τσέλσι.