
Μόλις 3.500 εισιτήρια έχουν μείνει αδιάθετα για τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασακσεχίρ την Τρίτη (13/08).
Βροντερό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στην Μπασακσεχίρ την Τρίτη (13/08), στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Οι φίλοι των Πειραιωτών έχουν… εξαφανίσει τα εισιτήρια για το κρίσιμο ματς κόντρα στους Τούρκους κι ετοιμάζονται να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας.
Μόλις 3.500 μαγικά χαρτάκια παραμένουν αδιάθετα παραπάνω από τρία 24ωρα πριν την σέντρα στο παιχνίδι.
Μπορεί να βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, αλλά ο λαός των Πειραιωτών δείχνει διατεθειμένος να σταθεί στο πλευρό τους στη ρεβάνς το 0-1 του πρώτου αγώνα με στόχο τι άλλο; Την πολυπόθητη πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το νούμερο είναι εντυπωσιακό για την εποχή, καθώς μέχρι τώρα, έχουν διατεθεί (μαζί με τα διαρκείας) 28.500 εισιτήρια!

Μεγάλος Διαγωνισμός to10.gr – Δώρο 5 διπλές προσκλήσεις για την αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Η διάθεση των εναπομείναντων θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (10/08) από τα εκδοτήρια (10:00-15:00) και όλο το 24ωρο από το ίντερνετ.