CHAMPIONS LEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Πορτογαλία για το ματς με την Μπενφίκα, στο φινάλε των ομίλων του Champions League, αλλά τα νέα από την Αθήνα δεν είναι καλά! Ο Αλεφ υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο για τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Λαμία, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.
Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θα μείνει 10-15 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης και έτσι η ΑΕΚ χάνει μια σημαντική λύση στον άξονα, ενώ ήδη έχει χάσει και τον Αντρέ Σιμόες που δεν υπολογίζεται. Αυτό σημαίνει ότι μένει με Γαλανόπουλο-Μοράν στον άξονα, πασπαρτού λύση τον Τσόσιτς και τον νεαρό Μπότο. Και όλα αυτά μέχρι την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου που… επείγει περισσότερο από ποτέ.