CHAMPIONS LEAGUE
![Πέντε βαθμούς από το… παράρτημα](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6460368-300x200.jpg)
Η ΑΕΚ απόψε (02/10, 22:00) υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
O Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι για την Ένωση με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χουλτ στο αριστερό άκρο, τον Τσιγκρίνσκι με τον Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Γαλανόπουλο στον άξονα, τον Μπακασέτα δεξί χαφ, τον Μάνταλο αριστερά και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Πόνσε.
Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Μοράν, Γιαννιώτας και Γιακουμάκης.