Μπορούσια Ντόρτμουντ – Τότεναμ 1-2

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Τότεναμ 1-2

Νίκη και μάλιστα με ανατροπή για την Τότεναμ με σκορ 2-1 στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Champions League.

Η Τότεναμ δεν ξέρει να παίζει μόνο επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει μόνο να σκοράρει. Ξέρει και από ανατροπές! Και μάλιστα δύσκολες!

Οι Λονδρέζοι μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως, στο τέλος επικράτησαν με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Champions League.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκίνησε καλύτερα το ματς και προηγήθηκε στο 31΄με τον Ομπαμεγιάνγκ, μετά από μαγική ασίστ του Γιαρμολένκο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν. Κάθε άλλο.

Έτσι, γύρισαν τούμπα το ματς χάρη στα γκολ των Χάρι Κέιν (49′) και Σον (76′) και έδειξαν πως μπορούν να κάνουν και ανατροπές, εκτός από το να παίζουν σπουδαίο ποδόσφαιρο.

H 11αδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ: Μπούρκι (92′ Βαϊντεφέλερ), Σμέλτσερ, Μπαρτρά, Γκερέιρο, Τόλγκεν, Ζαγκαντού (78′ Τοπράκ), Καγκάβα (66′ Κάστρο), Γκέτσε, Βάιγκλ, Ομπαμεγιάνγκ, Γιαρμολένκο.

Η 11αδα της Τότεναμ: Γιορίς, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Οριέ, Σάντσες, Έρικσεν (85′ Σισοκό), Άλι (81′ Ντεμπελέ), Ντάιερ Γουίνγκς, Σον, Κέιν (86′ Κέιν).

Η βαθμολογία του ομίλου:

1)Τότεναμ 13

2)Ρεάλ Μαδρίτης 10

3)ΑΠΟΕΛ 2

4)Μπορούσια Ντόρτμουντ 2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ