Βλαχοδήμος : «Να δώσουμε το 100% μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Βλαχοδήμος : «Να δώσουμε το 100% μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στη συνέντευξη τύπου πριν τον ματς της Μπενφίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ, υποστήριξε ότι χρειάζεται συγκέντρωση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, γιατί ο «Δικέφαλος» διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Επίσης υποστήριξε ότι οι αναμετρήσεις με τους Θεσσαλονικείς θα είναι όσο δύσκολες ήταν και αυτές με τη Φενερμπαχτσέ. Πιο αναλυτικά ο Έλληνας γκολκίπερ είπε:

«Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και να δώσουμε το 100% από την αρχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι αυτά τα ματς έχουν την ίδια δυσκολία με εκείνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να βγούμε αλώβητοι από αυτή την πρόκληση. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα αντιμετωπίσουμε ελληνική ομάδα σε αυτή τη φάση, όμως είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο το ότι έφτασε μέχρι εδώ ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ