Έμερι: «Είναι κρίμα που δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις – Πιστεύουμε στη δύναμη της έδρας μας»

Έμερι: «Είναι κρίμα που δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις – Πιστεύουμε στη δύναμη της έδρας μας»

O Ουνάι Έμερι μίλησε για την αναμέτρηση της Βίλα με την Παρί, τονίζοντας ότι είναι κρίμα που η ομάδα του δέχτηκες γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε της Άστον Βίλα, με 3-1 στο «Παρκ Ντε Πρένς», για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Champions League.  Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ουνάι Έμερι, προχώρησε σε δηλώσεις, έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης και τόνισε ότι είναι κρίμα που η ομάδα του δέχτηκε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Βάσκος ανέφερε ότι πιστεύει στη δύναμη της έδρας και δήλωσε ότι ήξερε από την αρχή, πως η ομάδα του πρέπει να βάλει παραπάνω από ένα γκολ στο «Βίλα Παρκ» για να προκριθεί.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός του… Champions League και εκείνοι που πήραν το μήνυμα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έμερι

«Ο τρόπος που εξελίχτηκε το ματς ήταν πάνω-κάτω όπως το περίμενα, το να χάνεις είτε με 2-1 είτε με 3-1 δεν αλλάζει πολλά πράγματα επειδή θα ήταν δύσκολη ούτως η άλλως η ρεβάνς. Πιστεύουμε ωστόσο στη δύναμη του Βίλα Παρκ και στους οπαδούς μας. Έπρεπε να αμυνθούμε πιο χαμηλά απ’ότι συνήθως, ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ με 2-1. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις αλλά για εμάς δεν αλλάζουν πολλά καθώς ξέραμε ότι θα έπρεπε στη ρεβάνς να νικήσουμε πετυχαίνοντας περισσότερα από ένα γκολ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ