Τσιμίκας: «Οι στόχοι μας από την αρχή της σεζόν είναι ότι θέλαμε να κερδίσουμε τα πάντα»

Μετά την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λειψία, που αναδείχθηκε MVP, ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και τους στόχους της.

Διψασμένοι για περισσότερα είναι οι παίκτες της Λίβερπουλ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας μετά την αναμέτρηση των «Reds» με τη Λειψία για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Ο Έλληνας αμυντικός αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και τόνισε πως «είμαστε ενθουσιασμένοι με το ξεκίνημα που κάναμε στη σεζόν», αλλά και ότι «οι στόχοι μας από την αρχή της σεζόν είναι ότι θέλαμε να κερδίσουμε τα πάντα».

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Απόφαση του Πετρούσεφ που πίεζε να πάει στον Ερυθρό Αστέρα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιμίκας

«Φυσικά είμαστε ενθουσιασμένοι με το ξεκίνημα που κάναμε στη σεζόν. Όλοι αμύνονται, όλοι επιτίθενται και όλοι θέλουν να κάνουν ακόμη περισσότερα. Είμαστε πεινασμένοι για περισσότερα. Ακόμα και για κάθε παιχνίδι τώρα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, αλλά η ομάδα πρέπει να δείξει και να ακολουθήσει το πλάνο να είναι 100% συγκεντρωμένη κάθε φορά και να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Νομίζω ότι αμυνόμαστε όλοι μαζί. Ένας από τους στόχους του νέου προπονητή είναι ότι μας ζητάει να αμυνθούμε όλοι μαζί ως μονάδα, ως ομάδα. Νομίζω λοιπόν ότι αυτό είναι το σημαντικό. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Σε κάθε παιχνίδι αμυνόμαστε όλοι μαζί και αυτό θέλουμε να βλέπουμε.

Νομίζω ότι θα πάμε στην Άρσεναλ για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά το παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για νίκες-δηλώσεις, αλλά οι στόχοι μας από την αρχή της σεζόν είναι ότι θέλαμε να κερδίσουμε τα πάντα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από