Φλικ: «Υπερήφανος για τον τρόπο που επιστρέψαμε στο ματς»

Ο Χάνσι Φλικ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Μπάγερν Μονάχου με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του...

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του, μετά την ισοφάριση (1-1) της Μπάγερν Μονάχου, εμφανίσθηκε ο Χάνσι Φλικ.

Λίγο μετά τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα επί των Βαυαρών με 4-1, για την 3η αγωνιστική του Champions League, ο Γερμανός προπονητής έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι και τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Πανδαισία: Δείτε όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής του Champions League (vids)

«Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που επιστρέψαμε στο παιχνίδι μετά την ισοφάριση. Ήταν σημαντικό για εμάς με το δεύτερο γκολ να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στον τρόπο που παίζουμε.

Επίσης είμαι χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες, γιατί είμαστε μια νεανική ομάδα και όταν τα πράγματα γίνονται λίγο δύσκολα, δείχνουμε το θάρρος να επιστρέψουμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Βενσάν Κομπανί, επεσήμανε: «Χάσαμε, ήταν μια αρκετά ξεκάθαρη ήττα. Δεν είναι η ώρα να κάνουμε αμέσως μια μεγάλη ανάλυση. Θα καθήσουμε μαζί, θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα προχωρήσουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο, εκτός από το πρώτο γκολ μετά από ένα λεπτό που μας πλήγωσε, στο πρώτο ημίωρο, είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από