Ολυμπιακός: Kάντο όπως στο… Μονπελιέ – Σαν σήμερα το «θρυλικό» διπλό στη Γαλλία (vid)

Ολυμπιακός: Kάντο όπως στο… Μονπελιέ – Σαν σήμερα το «θρυλικό» διπλό στη Γαλλία (vid)

O Ολυμπιακός σαν σήμερα πέρασε με 2-1 από τη Γαλλία νικώντας τη Μονπελιέ με γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις του ματς.

Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2012, έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από την Γαλλία, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μονπελιέ κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 1-0.

Αυτό θέλει να κάνει και σήμερα 12 χρόνια μετά με αντίπαλο τη Μάλμε στην Σουηδία, την οποία αντιμετωπίζει για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League με οδηγό εκείνο το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: H Μπαρτσελόνα διέλυσε την Μπάγερν με 6+3 παίκτες από την Μασία (pics & vids)

Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν τότε για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League εκτός έδρας με τη Μονπελιέ και έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη, με ανατροπή μάλιστα.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 με γκολ στο 49ο λεπτό του Σαρμπονιέ που νίκησε τον Κάρολ μέσα από την περιοχή, δίνοντας το προβάδισμα στους Γάλλους.

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές ευκαιρίες για να φέρει στα ίσια το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει όταν έπειτα από φάουλ του Γκρέκο, ο Τοροσίδης κοντρόλαρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και πέφτωντας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, σε γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον Έλληνα μπακ.

Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν εκεί και βρήκαν και το γκολ της νίκης με τον Κώστα Μήτρογλου στο 90ο λεπτό της συνάντησης. Ο Τζαμέλ Αμπντούν μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε τη μπάλα και βρήκε τον Μήτρογλου μόνο του μέσα στην περιοχή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ