Πανδαισία: Δείτε όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής του Champions League (vids)

Ματσάρες στα… αστέρια. Δείτε όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα ήταν σαρωτική και διέλυσε την Μπάγερν στο «Καμπ Νου» με 4-1. Πρωταγωνιστής για τους Καταλανούς, που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Βαυαρούς, ο Ραφίνια, ο οποίος έκανε χατ-τρικ.

Διαβάστε επίσης: Κανονικά ο Φουρνιέ με την Μπάγερν: Πάλι έξω ο Γουίλιαμ Γκος – Το depth chart για Μόναχο

Από εκεί και πέρα, η Μάντσεστερ Σίτι ισοπέδωσε στο «Έτιχαντ» την Σπάρτα Πράγας με 5-0, ενώ η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λειψίας με 1-0, με τον Κώστα Τσιμίκα να παίζει βασικός και να έχει συμμετοχή στο γκολ των Ρεντς.

Εκτός έδρας νίκη για την Φέγενορντ, που επικράτησε της Μπενφίκα του Παυλίδη με 3-1, αλλά και για την Λιλ που νίκησε στη Μαδρίτη με το ίδιο σκορ την Ατλέτικο. Διπλό για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Σάλτσμπουργκ (0-2), αλλά και για την Ίντερ στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις (0-1).

Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League:

One man show

Με τον Ραφίνια απόλυτο πρωταγωνιστή, η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Μπάγερν στο «Καμπ Νου» με 4-1. Τρία γκολ ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ένα ο Λεβαντόφσκι. Το μοναδικό γκολ των Βαυαρών πέτυχε ο Χάρι Κέιν. Μια σπουδαία εμφάνιση για τους Καταλανούς, με τον Ραφίνια να βάζει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του στην αναμέτρηση.

Διπλό με… Τσιμίκα

Η Λίβερπουλ νίκησε στην «Red Bull Αρένα» την Λειψία με 1-0 και έκανε το 3Χ3 στη φετινή διοργάνωση. Ο Τσιμίκας είχε συμμετοχή στο γκολ του Νούνιεζ, με το οποίο οι Ρεντς πήραν το τρίποντο.

Έκανε το καθήκον της

Εύκολο έργο, όπως αναμενόταν, είχε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Σλάβια Πράγας, με τους Πολίτες να επικρατούν με 5-0. Δύο γκολ ο Χάαλαντ, από ένα οι Στόουνς, Φόντεν και Ματέους Νούνιες. Στο 47’ ακυρώθηκε γκολ του Ακέ, μετά τη χρήση του VAR, για χέρι.

Έκπληξη στο Μετροπολιτάνο

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (61’, 74’, 89’), η Λιλ έκανε την ανατροπή και την έκπληξη στο Μετροπολιτάνο, με τη γαλλική ομάδα να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-1. Ο Νταβίντ είχε δύο γκολ για τους Λιλουά, ενώ άλλο ένα πέτυχε ο Ζέκγκροβα. Οι Ροχιμπλάνκος είχαν ανοίξει το σκορ στο 8’ με τον Αλβάρες.






Πέρασε από το Σάλτσμπουργκ

Με το διπλό στις αποσκευές της επιστρέφει στο Ζάγκρεμπ η Ντιναμό, που νίκησε στο Σάλτσμπουργκ με 2-0. Κουλένοβιτς στο 49’ και Πέτκοβιτς στο 84’ τα γκολ.






Μεγάλη νίκη για τη Φέγενορντ

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε η Φέγενορντ στην Λισαβόνα, με την ολλανδική ομάδα να επικρατεί της Μπενφίκα με 3-1. Ένα γκολ από τον Ουέντα, δύο από τον Μιλάμπο. Ο Ακτούρκογλου το γκολ των γηπεδούχων. Βασικός έπαιξε ο Παυλίδης.

Τη λύτρωσε  ο Τουράμ

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στο γκολ του Τουράμ στο 90+3’. Ο Γάλλος επιθετικός λύτρωσε τους Νερατζούρι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.






«Κόλλησαν» στο μηδέν

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και την Σέλτικ. Οι Ιταλοί είχαν δοκάρι στο 18’ με τον Πάσαλιτς.

Ισοπαλία στη Γαλλία

Ούτε το παιχνίδι της Μπρεστ με την Λεβερκούζεν ανέδειξε νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Ο Βιρτς άνοιξε το σκορ στο 24’, απάντησε στο 39’ ο Λες-Μελού.

Όλα τα γκολ από τα παιχνίδια της Τρίτης (22/10)

Ανατροπή με Βινίσιους Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστή τον Βινίσιους, που έκανε χατ-τρικ, γύρισε τούμπα τον αγώνα και επικράτησε με 5-2. Ρούντιγκερ και Λούκας τα άλλα δύο γκολ της Βασίλισσας.

Εύκολη νίκη για την Σπόρτινγκ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας το εκτός έδρας παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς, με την πορτογαλική ομάδα να επικρατεί εύκολα με 2-0. Ο Σάντος στο 23’ και ο Γιόκερες στο 53’ τα γκολ για την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ.

Πρώτο τρίποντο για την Χιρόνα

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Χιρόνα επικράτησε εντός έδρας της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-0. Ο Γκουτιέρες στο 42’ άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Μίτσελ και ο Χουάπε στο 73’ «σφράγισε» το τρίποντο για τους γηπεδούχους. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Χιρόνα στη φετινή διοργάνωση.

Ασταμάτητη η Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε περίτρανα σε ένα ακόμα παιχνίδι. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι νίκησε στο «Βίλα Παρκ» την Μπολόνια με 2-0 και έκανε το 3Χ3 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Δύο γκολ στο δεύτερο μέρος για τους «χωριάτες», με τους ΜακΓκιν (55’) και Ντουράν (64’).

Βρήκε τον τρόπο η Άρσεναλ

Πιο δύσκολο από ότι περίμενε η Άρσεναλ αποδείχθηκε τελικά το παιχνίδι με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Εμιρέιτς, με τους Ουκρανούς να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί. Οι Λονδρέζοι δυσκολεύτηκαν πολύ, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Ρίζνικ (29’). Οι Κανονιέρηδες έχασαν πέναλτι στο 77’ με τον Τροσάρντ.

«Απόδραση» από το Τορίνο

Μεγάλη νίκη για την Στουτγκάρδη στο Τορίνο, με τη γερμανική ομάδα να επικρατεί της Γιουβέντους με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τουρέ στο 90+2. Στο 48’ ακυρώθηκε γκολ του Ουντάβ για τη γερμανική ομάδα για χέρι, μετά τη χρήση του VAR, ενώ στο 86’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Μιλότ. Στο 84ο λεπτό αποβλήθηκε για την Γιουβέντους ο Ντανίλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Χωρίς νικητή

Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση στο «Παρκ Ντε Πρενς» ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Αϊντχόφεν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Λανγκ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 55’ με τον Χακίμι.

«Πεντάρα» η Μονακό

Άνετη και ωραία ήταν η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι διέλυσαν τον Ερυθρό Αστέρα με 5-1. Δύο γκολ ο Μιναμίνο (20’, 70’) και από ένα οι Εμπολό (45+4’), Σινγκό (56’) και Ακλιούς (90+6’) για τους νικητές. Το μοναδικό τέρμα του Ερυθρού Αστέρα πέτυχε ο Εντιαγέ στο 27’.

Με πρωταγωνιστή τον Ράιντερς

Η Μίλαν «έσπασε» το ρόδι στο φετινό Champions League, με τους Ροσονέρι να κερδίζουν στο «Σαν Σίρο» την Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη με 3-1. Πρωταγωνιστής ο Ράιντερς, που σκόραρε στο 61’ και στο 71’. Ένα γκολ από τον Πούλισικ (34’). Το γκολ της τιμής για τους Βέλγους, που έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 40’ λόγω της αποβολής του Ονιεντίκα, ο Σαμπέ στο 51’.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από