Μπρεστ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Η Μπρεστ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λεβερκούζεν, σ' ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. Οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες μετά από τρεις αγωνιστικές στο Champions League

Η Μπρεστ υποδέχθηκε την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του League Phase του Champions League και οι δύο ομάδες είχαν το απόλυτο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, δηλαδή από δύο νίκες.

Ποια από τις δύο… χαμογέλασε στο φινάλε; Μάλλον καμία καθώς το τελικό 1-1 δεν επέτρεψε ούτε σε Γάλλους ούτε σε Γερμανούς να κάνουν το 3Χ3.

Διαβάστε επίσης: Κανονικά ο Φουρνιέ με τη Μπάγερν: Πάλι έξω ο Γουίλιαμ Γκος – Το depth chart για Μόναχο

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί Όσκαρ για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, αλλά τουλάχιστον σημειώθηκαν δύο γκολ.

Η Μπάγερ προηγήθηκε με τον Φλόριαν Βίρτς στο 24’, στην πρώτη καλή φάση του αγώνα και στο 39’ οι Γάλλοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με ωραίο σουτ του Μελού.

Τα δύο γκολ και μια ακόμα ωραία προσπάθεια του Βιρτς ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο.

Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Θέαμα δεν υπήρξε, οι ευκαιρίες ήταν λίγες και το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Η Μπάγερ πίεσε περισσότερο στα τελευταία λεπτά για το δεύτερο γκολ αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 2-1.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Η Μπρεστ κατάφερε να ισοφαρίσει έξι λεπτά πριν από το τέλος του κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Αν η Μπάγερ πήγαινε μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα, τότε τα πράγματα θα γίνονταν πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Μελού έκανε το τέλειο σουτ στην φάση του γκολ της Μπρεστ και η προσπάθεια του μέσου της γαλλικής ομάδας δεν ήταν εύκολη. Ο Μελού έπιασε το σουτ χωρίς κοντρόλ κι έστειλε την μπάλα «συστημένη» στη γωνία του Κόβαρ.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Ο σέντερ φορ της Λεβερκούζεν, Σικ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του και δεν κατάφερε να βοηθήσει την γερμανική ομάδα. Αντικαταστάθηκε από τον Αλόνσο στο 63’, καθώς ο Ισπανός τεχνικός είδε πως ο στράικερ της Μπάγερ δεν ήταν σε καλή βραδιά.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Ιβάν Κρούζλιακ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Η διαιτησία του ήταν καλή και δεν του έτυχε καμία δύσκολη φάση. Σωστά δεν έδωσε πέναλτι στην Λεβερκούζεν στο 67’ .

VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ

Στο 67’ οι παίκτες της Λεβερκούζεν ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μελού μετά από σέντρα του Χόφμαν. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και θεωρήθηκε πως το χέρι δεν ήταν σε έκταση. Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να καταλογιστεί πέναλτι.

Το VAR τσέκαρε και δεύτερη φάση που ζήτησε πέναλτι η γερμανική ομάδα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν δόθηκε πέναλτι.

ΣΚΟΡΕΡ Μελού 39’ – Βιρτς 24’

Μπρεστ: Μπιζότ, Λαλά, Σαρντονέ, Κουλιμπαλί, Αϊνταρά, Μελού, Καμαρά (83’ Ντουμπιά), Μανιετί (83’ Φερναντές), Ντε Καστιγιό, Σιμά (66’ Μπαλντέ), Αγιόρ.

Λεβερκούζεν: Κόβαρ, Μουκιέλε, Τα, Ινκαπιέ, Γκριμάλντο, Παλάσιος (63’ Τζάκα), Γκαρσία, Χόφμαν, Βιρτς, Τέλα (63’ Φρίμπονγκ), Σικ (63’ Αντλί, 81’ Τεριέ).

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

Λίβερπουλ – Λεβερκούζεν (5/11)

Σπάρτα Πράγας – Μπρεστ (6/11)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από