Αταλάντα – Σέλτικ 0-0: Όλα… μηδέν στο Μπέργκαμο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και στη Σέλτικ.

Εύκολα θα ξεχαστεί η αναμέτρηση του Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και την Σέλτικ, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Η μία ομάδα εξουδετέρωσε την άλλη, με αποτέλεσμα να «κολλήσουν» στο 0-0 και να πάρουν από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους προς την εστία του Κάσπερ Σμάιχελ και έφυγαν με την ισοπαλία από την Ιταλία. Πολλά τα παράπονα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, που είδε την ομάδα του να μην μπορεί να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη μεσοαμυντική γραμμή της Σέλτικ.

Διαβάστε επίσης: Η προπόνηση του Ολυμπιακού στη Σουηδία (pics)

Η πιο σημαντική φάση της αναμέτρησης ήταν αυτή του 18ου λεπτού, όταν ο Τζαπακοστα σέντραρε από αριστερά και ο Πάσαλιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο άσος της Αταλάντα πήρε το… ριμπάουντ, αλλά αστόχησε εξ επαφής. Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο, με την Αταλάντα να θέλει αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Η μοναδική φορά που κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην Σέλτικ ήταν στο 90+3’ αλλά η κεφαλιά του Χίεν έφυγε άουτ.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Στο 18’ η Αταλάντα έφτασε μια… ανάσα από το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Μάριο Πάσαλιτς σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κάσπερ Σμάιχελ. Εάν είχε μπει το γκολ το παιχνίδι θα είχε πάρει διαφορετική τροπή.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Δεν υπήρξε κάποιος που να έκανε τη διαφορά, ειδικά από την Αταλάντα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έκανε όλες του τις αλλαγές, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον παίκτη που θα λυτρώσει τους γηπεδούχους.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ:

Η μεσοεπιθετική γραμμή της Αταλάντα εγκλωβίστηκε στην εξαιρετική άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Πάσαλιτς, από τον οποίο περίμενε πολλά ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στο οργανωτικό κομμάτι, κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

Δεν είχε κάποια δύσκολη φάση ο Βόσνιος, Ίρφαν Πέλιτο.

VAR-ΟΛΟΓΩΝΤΑΣ:

Δεν χρειάστηκε να επέμβει στην αναμέτρηση του Μπέργκαμο.

ΣΚΟΡΕΡ: –

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεζέκι, Χίεν, Μπελανόβα (58’ Σάμαρντζιτς), Ντζιμσίτι, Κολάσινατς (78’ Τζανιόλο), Τζαπακόστα, Πάσαλιτς (78’ Ρουτζέρι), Ντε Ρόουν, Έντερσον, Λούκμαν (69’ Κουαδράδο), Ρετέγκι (58’ Ντε Κετελάρ)

ΣΕΛΤΙΚ: Σμάιχελ, Σκέιλς, Τζόνστον, Τράστι, Βαλέ, Ένχελς )75’ ΜακΚόουαν), ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (68’ Πάουλο Μπερνάρντο), Ιντά (68’ Φουρουχάσι), Κουν (81’ Φόρεστ), Μαέντα (75’ Πάλμα)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ:

Η Αταλάντα θα αγωνιστεί στη Γερμανία απέναντι στην Στουτγκάρδη (6/11), ενώ η Σέλτικ θα υποδεχθεί την Λειψία (5/11).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από