Bινίσιους: Το …μήνυμα στον Εμπαπέ (vid)

Ο Βινίσιους, πήρε τη μπάλα σπίτι του μετά το ονειρεμένο χατ-τρικ. Προκάλεσε δε στο κοινό μια γλυκιά ζαλάδα με τις ντρίμπλες, το τρέξιμο στο μισό του γηπέδου και τις απαράμιλλες επινοήσεις του.

Για να γίνεις βασιλιάς της ζούγκλας πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι. Και για να λάμψεις στο Μπερναμπέου πρέπει να διώξεις τα φώτα που πέφτουν πάνω σε έναν παίκτη που εκτινάσσεται στον κολοφώνα της δόξας του. Θα μπορούσε να είναι η ιστορία του Βινίσιους και του Εμπαπέ.

Ο Γάλλος έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στη Μαδρίτη με ποσό ρεκόρ, μια μεταγραφή που είχε προαναγγελθεί και έκανε πάταγο όταν ανακοινώθηκε.

Ο δε Εμπαπέ, ίσως και να πίστεψε πως αυτομάτως και αυτονοήτως θα γινόταν ο βασιλιάς, όχι της …ζούγκλας, αλλά της ισπανικής πρωτεύουσας. Λάθεψε. Και το μήνυμα το στέλνει με κάθε αφορμή ο Βινίσιους Τζούνιορ, αυτός ο δαίμονας από τη Βραζιλία που πέτυχε απέναντι στη Ντόρτμουντ ένα θεαματικό χατ- τρικ και πλέον συγκαταλέγεται στους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη λευκή φανέλα της Ρεάλ.

Το ματς της Βασίλισσας με τους Γερμανούς λες και είχε τρία διαστήματα. Εκρηκτικά. Που δεν τα χόρταινες και τα ρουφούσες έως το μεδούλι. O Nτόνιελ Μάλεν επιβεβαίωσε πως στη Ντόρτμουντ αποδίδει καλύτερα σε σύγκριση με όσα κάνει στην εθνική Ολλανδίας και με ένα γκολ και μια ασίστ (30’-34’) έδωσε προβάδισμα (0-2) στην ομάδα του.

Οσοι πίστεψαν πως πολλά κρίθηκαν, λογάριαζαν δίχως τη Ρεάλ που παραμένει διψασμένη πολύ απλά γιατί είναι πανίσχυρη και κυρίως διαθέτει τον αδηφάγο Βινίσιους, έναν παίκτη οδοστρωτήρα. Μέσα σε δύο λεπτά (60’-62’) ήρθε το 2-2 και στο τελευταία δεκάλεπτο που έμοιαζε με δεκάλεπτο του …τρόμου, το ποδόσφαιρο απέδειξε ξανά πόσο γοητευτικό είναι σε τέτοιο επίπεδο.

Ο δε Βινίσιους, πήρε τη μπάλα σπίτι του μετά το ονειρεμένο χατ-τρικ. Προκάλεσε δε στο κοινό μια γλυκιά ζαλάδα με τις ντρίμπλες, το τρέξιμο στο μισό του γηπέδου και τις απαράμιλλες επινοήσεις του.

Σχεδόν χάνεις τα λογικά σου με τον Βινίσιους, μια ισχυρή αναστάτωση γεννήθηκε από τις εφορμήσεις του και το 5-2 ήρθε με την ταχύτητα του φωτός στο αναμφίβολα ωραιότερο ματς της βραδιάς.

Ο δε Εμπαπέ, μέτρησε μια τελική πάσα και ετοιμάζεται για τη δική του «απάντηση». Προσεχώς. Τα καλύτερα σε αυτόν τον γαλαξία αστέρων της Ρεάλ, προφανώς και είναι μπροστά μας.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από