Μάχη γιγάντων ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν – Δύσκολη δοκιμασία με τη Λειψία για τη Λίβερπουλ

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται με το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν να ξεχωρίζει, όμως και εκείνο της Λίβερπουλ με τη Λειψία.

H χθεσινή βραδιά στο Champions League μας πρόσφερε απλόχερα θέαμα και συγκινήσεις, με την 3η αγωνιστική της League Phase να συνεχίζεται απόψε (23/10) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εννέα αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Το παιχνίδι που φυσικά ξεχωρίζει είναι δίχως αμφιβολία εκείνο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου (22:00) στο «Καμπ Νου», με τις δύο ομάδες να είναι σε τρομερή κατάσταση, αφού οι Καταλανοί προέρχονται από την «πεντάρα» επί της Σεβίλλης, ενώ οι Βαυαροί από την «τεσσάρα» στην Στουτγκάρδη.

Επιπλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί και το παιχνίδι της Λειψίας με τη Λίβερπουλ στη Γερμανία (22:00). Τόσο αγωνιστικά, αφού πρόκειται για δύο καλοδουλεμένες ομάδες, όσο και εξωαγωνιστικά, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναλαμβάνει σε λίγους μήνες το τμήμα ποδοσφαίρου του κολοσσού της Red Bull όπου θα διαχειρίζεται τους συλλόγους του οργανισμού.

Στα υπόλοιπα ματς των 22:00, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Σλάβια Πράγας, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Λιλ, ενώ η Ίντερ φιλοξενείται από τη Γιουνγκ Μπόις. Το ελληνικό ενδιαφέρον φυσικά δεν λείπει, με την Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη να κοντράρεται με Φέγενορντ, ενώ η Σάλτσμπουργκ θα παίξει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η… εκκίνηση της ημέρας θα γίνει στις 19:45 όπου θα υπάρξουν δύο αναμετρήσεις. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα παίξει στη Γαλλία με την Μπρεστ, ενώ Αταλάντα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Σέλτικ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:45 Μπρεστ – Λεβερκούζεν / COSMOTE SPORT 3 HD
19:45 Αταλάντα – Σέλτικ / COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 Μπενφίκα – Φέγενορντ / COSMOTE SPORT 5 HD
22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας / COSMOTE SPORT 4 HD
22:00 Ζάλτσμπουργκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ / COSMOTE SPORT 9 HD
22:00 Γιούνγκ Μπόις – Ίντερ / COSMOTE SPORT 8 HD
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ / COSMOTE SPORT 7 HD
22:00 Λειψία – Λίβερπουλ / COSMOTE SPORT 3 HD
22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν / COSMOTE SPORT 2 HD, MEGA

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από