Φλικ: «Η Μπάγερν είναι κάτι ξεχωριστό στη ζωή μου – Έτσι θα τη νικήσουμε»

Φλικ: «Η Μπάγερν είναι κάτι ξεχωριστό στη ζωή μου – Έτσι θα τη νικήσουμε»

Ο Χάνσι Φλικ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν και για τα συναισθήματά του αφού θα βρεθεί αντίπαλος με την πρώην ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Champions League και για τον Χάνσι Φλικ διαμορφώνεται μία ιδιαίτερη συνθήκη. Ο Γερμανός προπονητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, με την οποία μάλιστα σήκωσε το τρόπαιο το 2020 και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό.

«Η Μπάγερν είναι κάτι ξεχωριστό στη ζωή μου, είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος και έχω πολλές γνωριμίες και σχέσεις με παίκτες και προπονητές. Ήταν μια υπέροχη στιγμή, αυτή είναι η ανάμνησή μου. Αλλά τώρα υπάρχει ένα νέο κεφάλαιο, είμαι χαρούμενος εδώ και πολύ χαρούμενος», είπε ο Φλικ σήμερα (22/10) στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: NBA: Το case study μιας Λίγκας που τα franchises αποδίδουν 300 φορές τα λεφτά τους (vids, pics)

«Έχω πολύ καλό συναίσθημα που βρίσκομαι εδώ. Οι οπαδοί μας υποστηρίζουν με τόσο πάθος και σε αναγκάζει να τα δώσεις όλα. Έτσι θα συνεχίσουμε, θέλουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Μπορώ να γνωρίζω την Μπάγερν λίγο καλύτερα αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Γερμανός.

Ο Φλικ, ο οποίος ήταν ο προπονητής της Μπάγερν όταν ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα με 8-2 στους προημιτελικούς του Champions League πριν από τέσσερα χρόνια, απέφυγε τις ερωτήσεις σχετικά με αυτό το παιχνίδι και είπε ότι οι παίκτες πρέπει να διοχετεύουν την ενέργειά τους στο παρόν:

«Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε είναι το εδώ και τώρα. Αυτό που συνέβη στο παρελθόν δεν μπορούμε να αλλάξουμε, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που θα συμβεί αύριο. Θέλω να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε να νικήσουμε την Μπάγερν», είπε ο Φλικ.

«Είναι σημαντικό να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε αυτό που ψάχνουμε. Οι οπαδοί μπορούν να βασιστούν σε εμάς για να τα δώσουμε όλα. Δεν αποδίδουμε πάντα στο 100% και γι’ αυτό προσπαθούμε να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι σημαντικό να ασκήσουμε πίεση στους αντιπάλους μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη» συμπλήρωσε ο 59χρονος προπονητής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ