Τα μαγικά του Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Μπάγερν (vid)

Τα μαγικά του Λιονέλ Μέσι κόντρα στην Μπάγερν (vid)

Το 2015 ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε σε θρίαμβο την Μπαρτσελόνα με δυο απίθανα γκολ κόντρα στην Μπάγερν

Στις 6 Μαΐου 2015, η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Μπάγερν Μονάχου με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του UEFA Champions League, με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος άσος σημείωσε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (77’ και 80’).

Το πρώτο ήταν με υπέροχο σουτ, ενώ το δεύτερο με μια απίστευτη ατομική ενέργεια όπου ντρίμπλαρε τον Ζερόμ Μπόατενγκ και πλάσαρε τον Μάνουελ Νόιερ. Ο Νεϊμάρ πρόσθεσε το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας βλέπει το μέλλον: Ο 18χρονος που έκανε ντεμπούτο με την Καρδίτσα και μία ιστορία από τη Ρόδο (vid)

«Μαγικά» γκολ

Τα γκολ του Μέσι στον ημιτελικό Μπαρτσελόνα – Μπάγερν το 2015 ήταν εντυπωσιακά! Το πρώτο του γκολ ήταν ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής που αιφνιδίασε τον Μάνουελ Νόιερ.

Το δεύτερο γκολ ήταν ένα αριστούργημα ατομικής ενέργειας, καθώς ντρίμπλαρε τον Ζερόμ Μπόατενγκ με μια κίνηση που τον έριξε στο έδαφος, πριν πλασάρει τον Νόιερ με ένα απίθανο πλασέ. Οι στιγμές αυτές έχουν μείνει στην ιστορία ως ορισμένες από τις πιο αξιομνημόνευτες της καριέρας του.

Με τη νίκη 3-0 επί της Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα πήρε σημαντικό προβάδισμα και τελικά προκρίθηκε στον τελικό, παρά την ήττα με 3-2 στη ρεβάνς.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν καθοριστικός σε εκείνο το πρώτο παιχνίδι, όπου τα δύο γκολ του βοήθησαν να εξασφαλιστεί η πρόκριση.

Στον τελικό του 2015, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το UEFA Champions League νικώντας τη Γιουβέντους με 3-1, και ολοκλήρωσε την σεζόν κατακτώντας το τρεμπλ (Champions League, La Liga, και Copa del Rey).

πηγή: In.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ