Φονσέκα: «Να είμαστε περισσότερο… διάβολοι»

Φονσέκα: «Να είμαστε περισσότερο… διάβολοι»

Ο Πάουλο Φονσέκα μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι της Μίλαν με την Κλαμπ Μπριζ.

Τους πρώτους βαθμούς στο Champions League θέλει να πάρει η Μίλαν, όταν θα υποδεχθεί απόψε (22/10-19:45) την Μπριζ για την 3η αγωνιστική της League Phase:

«Θέλουμε να αρχίσουμε να κερδίζουμε βαθμούς. Ξεκινήσαμε απέναντι σε δύο από τις πιο δυνατές ομάδες, αλλά ήταν διαφορετικά παιχνίδια. Είχαμε δυσκολίες με τη Λίβερπουλ, κόντρα στην Μπάγερ ήταν ένα όμορφο, ποιοτικό ματς. Δώσαμε ένα σήμα ανάπτυξη και πρέπει να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Δεν είναι καθοριστικό, αλλά είναι ένας σημαντικός αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε μεγάλους υπολογισμούς», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής της Μίλαν, Πάουλο Φονσέκα.

«Ο Λεάο θα είναι βασικός, όπως και ο Τεό (Ερναντές). Αυτό που περιμένω από αυτούς είναι το ίδιο με αυτό που ζητάω από τους άλλους, να τα δώσουν όλα για να βοηθήσουν τη Μίλαν να κερδίσει. Ο Γκάμπια έχει αναρρώσει και θα παίξει αύριο», πρόσθεσε.

«Ο Πάβλοβιτς στα πρώτα ματς τα πήγε καλά, σε άλλα έπρεπε να βελτιωθεί, μεγάλωσε. Οι επιλογές μου είναι πάντα για τη Μίλαν, κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα. Ο Έϊμπραχαμ δεν θα είναι εκεί, να δούμε αν θα αναρρώσει για την Μπολόνια. Η κανονικότητά μας πρέπει να είναι να κερδίσουμε, με αποφασιστικότητα και ανταγωνιστικότητα».

Και συμπλήρωσε: «Κόντρα στην Μπριζ δεν θα είναι καθοριστικός αγώνας, αλλά πρέπει να τον κερδίσουμε. Μια ομάδα δεν σχηματίζεται μόνο με αυτό που κάνουμε τακτικά, αλλά και από στάση, το ομαδικό πνεύμα, όπως είδαμε με την Ουντινέζε. Πάντα θέλω να τους βλέπω έτσι.

Νιώθω ότι σιγά σιγά αρχίζουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Δεν μεγαλώνουμε μόνο στην τακτική αλλά και στη συμπεριφορά. Για το μέλλον , θέλω αυτή η στάση να είναι φυσιολογική, πρέπει να είμαστε περισσότερο αυτό που είμαστε, διάβολοι. Μπορούμε να χτίσουμε και τα υπόλοιπα, γιατί μεγαλώνουμε».

Και μετά ο Πάουλο Φονσέκα έκλεισε δίνοντας την αυριανή ενδεκάδα: «Μενιάν, Έμερσον, Ερναντές, Γκάμια, Τομόρι , Φοφανά, Λότους-Τσικ, Ράιντερς, Λεάο, Πούλισικ, Μοράτα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ