Κέιν: «Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ο Λεβαντόφσκι είναι ένας φανταστικός επιθετικός»

Κέιν: «Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ο Λεβαντόφσκι είναι ένας φανταστικός επιθετικός»

Η Μπαρτσελόνα πάντως πρέπει να αντιμετωπίσει απόψε (20/10) τη Σεβίλλη πριν μπορέσει να σκεφτεί τον αγώνα με την Μπάγερν

Όταν, την Τετάρτη (23/10) η Μπαρτσελόνα υποδεχθεί στο Μοντζουίκ την Μπάγερν σε αναμέτρηση του Champions League, ο Χάνσι Φλικ θα βρεθεί, όπως και ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι, απέναντι στην παλιά του ομάδα , ενώ στον αγωνιστικό χώρο θα… μαγνητίζει σίγουρα και η παρουσία του Χάρι Κέιν.

Η Μπαρτσελόνα πάντως πρέπει να αντιμετωπίσει απόψε (20/10) τη Σεβίλλη πριν μπορέσει να σκεφτεί τον αγώνα με την Μπάγερν.

Οι Γερμανοί από την πλευρά τους, αφού κέρδισαν άνετα χθες (19/10) τη Στουτγάρδη με 4-0, ήδη σκέφτονται τη μονομαχία με τους Καταλανούς, με τον Χάρι Κέιν να φτάνει στη Βαρκελώνη με…φόρα από το χατ-τρικ κόντρα στους Σουηβούς.

«Ο Ρόμπερτ είναι ένας φανταστικός επιθετικός, ένας από τους καλύτερους της γενιάς μου», είπε ο Χάρι Κέιν μετά τον αγώνα κα συνέχισε: «Ο Φλικ έκανε πολλά για την Μπάγερν, όπως ο Γκουαρντιόλα, ο Χάινκες και άλλοι.

Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε πολύ καλά τον προπονητή τους. Περιμένουμε έναν αντίπαλο παρόμοιο με τη Στουτγάρδη, που θέλει τη μπάλα και πιέζει ψηλά. Θα είναι ένα παλέψουμε δύσκολα, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ