Χωρίς τον κόσμο της στο Παρίσι η Αϊντχόβεν – Τι αποφάσισαν οι γαλλικές Αρχές

Χωρίς τον κόσμο της στο Παρίσι η Αϊντχόβεν – Τι αποφάσισαν οι γαλλικές Αρχές

Δίχως τους οπαδούς της θα ταξιδέψει στο Παρίσι η Αϊντχόβεν, μετά από σχετική απαγόρευση των γαλλικών αρχών.

Οι οπαδοί της Αϊτχόφεν αποκλείστηκαν από τις γαλλικές αρχές, από την αναμέτρηση του Champions League αυτού του μήνα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι λόγω προηγούμενων αναταραχών, ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος.

Η Αϊντχόφεν ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η απόφαση είναι απροσδόκητη, προσθέτοντας ότι 2.000 οπαδοί της που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια για τον αγώνα της 22ης Οκτωβρίου θα πρέπει να τα επιστρέψουν.

Διαβάστε επίσης: Όταν εννέα πάνε για προπόνηση στο «ρεπό» και ένας στην εθνική με τη φανέλα του Φορτούνη

«Υπάρχει πλήρης απαγόρευση ταξιδιού για τους οπαδούς της Αϊντχόφεν προς και εντός του Παρισιού», πρόσθεσε ο ολλανδικός σύλλογος. «Παρά το γεγονός ότι η Αϊντχόφεν δεν είχε εκκρεμείς ποινές, η γαλλική αστυνομία επικαλείται αναταραχές στο παρελθόν με οπαδούς, ενώ υπάρχουν επίσης ορισμένα ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας», συμπλήρωσε.

Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν και της Λανς προχώρησαν σε ρήψη αντικειμένων κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 τον περασμένο Οκτώβριο. Ο ολλανδικός σύλλογος έλαβε επίσης εντολή να παίξει ένα ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς τους οπαδούς του το 2022 μετά από προβλήματα του κοινού κατά τη διάρκεια της ήττας με 1-0 από την Άρσεναλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ