Λάτσι: Από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, στο Euro και το Champions League (vids)

Λάτσι: Από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, στο Euro και το Champions League (vids)

O Καζίμ Λάτσι είναι πλέον βασικό γρανάζι της Σλάβια Πράγας και μετά το Euro 2024, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και στο τοπ επίπεδο του Champions League.

Ιδανικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει στη League Phase του Champions League η Σλάβια Πράγας, που παραμένει αήττητη μέχρι τώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Μάλιστα ένα από τα βασικά της γρανάζια είναι ο 28χρονος μέσος, Καζίμ Λάτσι.

Ο Αλβανός μέσος έχει κάνει επίσης εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Champions League, αφού έχει ξεκινήσει βασικός και στα δύο ματς των Τσέχων, με Σάλτσμπουργκ και Στουτγκάρδη, όπου μάλιστα σκόραρε στην πρεμιέρα, μετά από ωραία προσωπική ενέργεια και τελείωμα σε άδεια εστία.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός κόντρα σε Πορτογάλους: Η Πόρτο, ο Γιαννακόπουλος και η… Αρούκα (vids)

Στη χτεσινοβραδινή αναμέτρηση στη Γερμανία, ο Λάτσι επέστρεψε να αγωνιστεί στη χώρα όπου πριν λίγους μήνες πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Αλβανίας στο πρόσφατο Euro και συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις.

Το «ερυθρόλευκο» ξεκίνημα και το Euro 2024

Ο Αλβανός μέσος, είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, από το ξεκίνημά του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, όπου έμεινε μέχρι το 2018. Ο Λάτσι με την Κ19 των ερυθρόλευκων κατέγραψε συνολικά 90 συμμετοχές (οι 17 στο Youth League), με τον τότε προπονητή των Πειραιωτών, Βίτορ Περέιρα, το 2015 να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Μάρκο Σίλβα έδωσε την ευκαιρία στον Λάτσι να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, παίζοντας ως αλλαγή στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για τα προημιτελικά του θεσμού.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δανεισμοί σε ΑΠΟΕΛ, Λεβαδειακό και Αζαξιό, με τον γαλλικό σύλλογο τελικά να τον αγοράζει και τον περασμένα Ιανουάριο να μετακομίζει στην Τσεχία για τη Σλάβια.

Πλέον, ο Λάτσι είναι από τα βασικά στελέχη και της Εθνικής Αλβανίας τα τελευταία χρόνια, με την οποία έχει πραγματοποιήσει συνολικά 32 συμμετοχές, σκοράροντας μάλιστα και στο πρόσφατο Euro της Γερμανίας, κόντρα στην Κροατία.

Δείτε το γκολ του Λάτσι στο 00:30 του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ