Champions League: Η επιστροφή του Άνσου Φάτι, ο «αέρινος» Ζόμερ και το άγχος ενός… πατέρα

Champions League: Η επιστροφή του Άνσου Φάτι, ο «αέρινος» Ζόμερ και το άγχος ενός… πατέρα

Δυνατές στιγμές μας χάρισε η δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League με to10.gr να ξεχωρίζει κάποιες από αυτές που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης (1/10).

Η πρώτη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Champions League ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Συνολικά επιτεύχθηκαν 32 γκολ σε 9 ματς, σε μία πανδαισία ποδοσφαίρου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Από αυτά, ξεχώρισαν τα επτά γκολ της Ντόρτμουντ (7-1 τη Σέλτικ), όπου στην εν λόγω αναμέτρηση συνέβη και μία πολύ… ξεχωριστή στιγμή ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται Μουζακίτη για Μπράγκα – Η απόφαση για Μπακούλα, Παπακανέλλο, Κουτσίδη

Συγκεκριμένα, ο Κάσπερ Σμάιχελ που υπερασπίζεται τη εστία της Σέλτικ, είχε ήδη δεχτεί 5 γκολ από τους Μπλαουγκράνα στο ημίχρονο, με τον πατέρα του Πίτερ, παλαίμαχο κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να κατευθύνεται προς την φυσούνα στην ανάπαυάλα για να τον παρηγορήσει.

Όλα αυτά, την ώρα που στην πεντάρα της Μπαρτσελόνα επί της Γιούνγκ Μπόιζ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Άνσου Φάτι, που ταλαιπωρήθηκε για άλλη μία φορά από μακροχρόνιο τραυματισμό. Κατά την διάρκεια της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο ο Ισπανός εξτρέμ ήταν φανερά χαρούμενος για την επιστροφή του και μάλιστα δέχτηκε μία… στοργική αγκαλιά από τον Χάνσι Φλικ.

Στιγμές… μαγείας προφανώς και δεν θα έλειπαν από τα ματς του Champions League, με μία παό αυτή να είναι από τον Γιαν Ζόμερ στην αναμέτρηση της Ίντερ, όταν ο Ελβετός τερματοφύλακας με… αέρινο στυλ πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό κατέβασμα της μπάλας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ