Εκτός αποστολής της Παρί ο Ντεμπελέ

Ο Λουίς Ενρίκε απέκλεισε τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την αποστολή της Παρί και αυτό ίσως να είναι μόνο η αρχή

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έμεινε εκτός αποστολής της Παρί Σεν Ζερμέν  για τη αποψινή (01/10) αναμέτρηση με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, με το μέλλον του Γάλλου επιθετικού στο Παρίσι να δείχνει αβέβαιο.

Ο  Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός είχε λεκτικό επεισόδιο με τον προπονητή του μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρεν και ο Ισπανός τον απέκλεισε από την αποστολή ενώ εισηγήθηκε στη διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας να τον τιμωρήσει με πρόστιμο.

Διαβάστε επίσης:Ο απαιτητικός μήνας του Ολυμπιακού – Όλο το πρόγραμμα του Οκτωβρίου (pic)

Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, ο πρόεδρος του συλλόγου, υποστήριξε πλήρως τον Λουίς Ενρίκε στην απόφασή του να επιβάλει κυρώσεις στον Ντεμπελέ, καθώς πιστεύει ότι ο προπονητής έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ομάδα και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ν’ ανεχθεί προβληματικές συμπεριφορές.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του εφημερίδας «ESPN» η διοίκηση της Παρί, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα του Ντεμπελέ στη σεζόν, με τέσσερα γκολ και άλλες τόσες ασίστ σε έξι αγώνες, σκέφτεται να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν, καθώς ο Ενρίκε δυσκολεύεται να συνεργαστεί μαζί του.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από