Εκτός αποστολής της Παρί ο Ντεμπελέ

Εκτός αποστολής της Παρί ο Ντεμπελέ

Ο Λουίς Ενρίκε απέκλεισε τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την αποστολή της Παρί και αυτό ίσως να είναι μόνο η αρχή

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έμεινε εκτός αποστολής της Παρί Σεν Ζερμέν  για τη αποψινή (01/10) αναμέτρηση με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, με το μέλλον του Γάλλου επιθετικού στο Παρίσι να δείχνει αβέβαιο.

Ο  Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός είχε λεκτικό επεισόδιο με τον προπονητή του μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρεν και ο Ισπανός τον απέκλεισε από την αποστολή ενώ εισηγήθηκε στη διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας να τον τιμωρήσει με πρόστιμο.

Διαβάστε επίσης:Ο απαιτητικός μήνας του Ολυμπιακού – Όλο το πρόγραμμα του Οκτωβρίου (pic)

Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, ο πρόεδρος του συλλόγου, υποστήριξε πλήρως τον Λουίς Ενρίκε στην απόφασή του να επιβάλει κυρώσεις στον Ντεμπελέ, καθώς πιστεύει ότι ο προπονητής έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ομάδα και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ν’ ανεχθεί προβληματικές συμπεριφορές.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του εφημερίδας «ESPN» η διοίκηση της Παρί, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα του Ντεμπελέ στη σεζόν, με τέσσερα γκολ και άλλες τόσες ασίστ σε έξι αγώνες, σκέφτεται να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν, καθώς ο Ενρίκε δυσκολεύεται να συνεργαστεί μαζί του.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ