Ο Εμπαπέ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή της Ρεάλ για τη Λιλ

Ο Εμπαπέ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή της Ρεάλ για τη Λιλ

Επανήλθε σε χρόνο-ρεκόρ ο Κιλιάν Εμπαπέ και τέθηκε στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για το ματς με τη Λιλ στο Champions League.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό την περασμένη εβδομάδα, θα είναι στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το ταξίδι στη Λιλ, ενόψει της αναμέτρησης (2/10) στη 2η αγωνιστική του Champions League.

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος επρόκειτο να χάσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες αγώνων σύμφωνα με αρκετά ισπανικά ΜΜΕ, εμφανίζεται στην επίσημη λίστα που κοινοποίησε σήμερα (30/9) στο «Χ» ο σύλλογος της Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Κάποια πρόσωπα και το πιο σημαντικό…

Ο Εμπαπέ, που έχασε το χθεσινό (29/9) ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο (1-1), δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα, μετά την αποχώρησή του στο τέλος του αγώνα με την Αλαβές (3-2) την περασμένη Τρίτη, τραυματισμένος στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Σύμφωνα με αρκετές ισπανικές εφημερίδες, θα ταξιδέψει στη Λιλ με τους συμπαίκτες του και να δοκιμάσει την Τρίτη στην προπόνηση για να μάθει αν μπορεί να παίξει και να αντιμετωπίσει τον μικρό του αδερφό Ίθαν, παίκτη της Λιλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ