Στον… αστερισμό του Παυλίδη: Το «all-around» ντεμπούτο στο Champions League (vid)

Στον… αστερισμό του Παυλίδη: Το «all-around» ντεμπούτο στο Champions League (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League και to10.gr παρουσιάζει τα πεπραγμένα του Έλληνα φορ στην πρώτη του παράσταση σε τοπ επίπεδο.

Ντεμπούτο και μάλιστα ως βασικός έκανε ο Βαγγέλης Παυλίδης, στη νικηφόρα πρεμιέρα της Μπενφίκα (1-2 τον Ερυθρό Αστέρα) στο νέο Champions League. Μετά τον Χρήστο Τζόλη που έκανε και αυτός το βράδυ της Τετάρτης (18/9) το δικό του ντεμπούτο στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, χτες (19/9) ήταν η σειρά του Έλληνα διεθνή φορ.

Το περασμένο καλοκαίρι οι «αετοί» της Λισαβόνας έβγαλαν από τα ταμεία τους 18 εκατομμύρια ευρώ για τον Παυλίδη και από την Ολλανδία και την Άλκμααρ τον πήραν στην Πορτογαλία. Πλέον, ο 25χρονος επιθετικός (θα) αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο και ήδη πήρε μια πρώτη γεύση από το νέο Champions League, στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, βοηθώντας την ομάδα του να φύγει με το «διπλό» και να ξεκινήσει με το… δεξί στο νέο φορμάτ του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Μια «ασπιρίνη» αξίας 130 εκατ. ευρώ!

Ο Παυλίδης αγωνίστηκε για 88 λεπτά στην αναμέτρηση, μέχρι που αντικαταστάθηκε από τον Αμντουνί. Ο Έλληνας φορ πραγματοποίησε 33 ενέργειες με την μπάλα, έχοντας 16/21 (76%) εύστοχες μεταβιβάσεις. Παράλληλα, ο 25χρονος επιθετικός «μπήκε» σε 14 μονομαχίες με τους αντίπαλους αμυντικούς, κερδίζοντας τις 4, ενώ μέτρησε και 3 ανακτήσεις κατοχής.

Κινήθηκε σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, που είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του «all-around» παιχνιδιού του. Την ίδια ώρα, όταν η Μπενφίκα αποφάσισε στο δεύτερο ημίχρονο να περιμένει τον Ερυθρό Αστέρα στη μεσαία γραμμή, ήταν το ίδιο επιδραστικός βοηθώντας την ομάδα του αμυνόμενος σε πιο χαμηλά μέτρα.

Ο Παυλίδης πήρε την πρώτη… γεύση από το κορυφαίο επίπεδο και πλέον κινείται στον αστερισμό του Champions League, δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί και να διακριθεί ανάμεσα στους καλύτερους. Πλέον, μετά το πολύ καλό ντεμπούτο του, μένει να φανεί η συνέπειά του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική όταν η Μπενφίκα θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Λισαβόνα, για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ