Ο Ολίσε είναι «κράμα» Ρόμπεν – Μίλερ

Ο Ολίσε είναι «κράμα» Ρόμπεν – Μίλερ

Ο νεαρός άσος της Μπάγερν είναι το νέο hot name του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είναι έτοιμος να... τρελάνει κόσμο

Η παράσταση που έδωσε η Μπάγερν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ήταν εντυπωσιακή και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (9-2) φανερώνει την δυναμική των Βαυαρών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η γερμανική ομάδα ήταν όντως ασταμάτητη κόντρα στους Κροάτες και τα φώτα ήταν φυσικά στραμμένα στον Χάρι Κέιν, καθώς ο Άγγλος σέντερ φορ πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο παιχνίδι της Μπάγερν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

Ωστόσο θα πρέπει εδώ να επισημανθεί πως δεν ήταν μόνο το άστρο του Κέιν που έλαμψε στον ουρανό του Μονάχου το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Και η σχετική αναφορά έχει βεβαίως να κάνει με τον 22χρονο άσο της γερμανικής ομάδας, Μίκαελ Ολίσε, ο οποίος θέλει να… τρελάνει κόσμο στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του με την φανέλα της Μπάγερν.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός που τον περασμένο Ιούλιο πήρε μεταγραφή στην γερμανική ομάδα αφήνοντας την Κρίσταλ Πάλας, είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και το απέδειξε και στην προχθεσινή αναμέτρηση με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τον Ολίσε δεν διστάζουν να μιλήσουν για «κράμα» Ρόμπεν – Μίλερ, δύο δηλαδή παικτών που έχουν γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα στην ομάδα του Μονάχου.

Ο πρώτος δεν αγωνίζεται πια στους Βαυαρούς αλλά ο δεύτερος συνεχίζει και απ’ ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να σταματήσει ούτε την επόμενη περίοδο.

Ο Ολίσε είναι εξτρέμ αλλά μπορεί να παίξει με μεγάλη ευχέρεια και τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού, έχοντας μάλιστα μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα.

Το αγωνιστικό προφίλ του νεαρού άσου είναι τέτοιο που τον καθιστά υπερπολύτιμο στο πλάνο του Κομπανί και ο προπονητής της γερμανικής ομάδας στηρίζει πολλά πάνω στο νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας του Μονάχου.

Η Μπάγερν έβγαλε από τα ταμεία της τον περασμένο Ιούλιο 70 εκατ. ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ολίσε, έναν παίκτη που είχε κάνει άλλα «κόλπα» με την φανέλα της Κρίσταλ Πάλας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ προσπάθησαν να πάρουν τον Ολίσε, αλλά ο νεαρός άσος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μονάχου.

Ήταν αν μη τι άλλο ένα μεγάλο «πλήγμα» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Μάντσεστερ Σίτι και τη Τσέλσι ότι δεν κατάφεραν να πείσουν τον παίκτη να μην αφήσει την Αγγλία και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Ολίσε όμως είχε αποφασίσει πως η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του ήταν να φορέσει την φανέλα του γερμανικού συλλόγου και το ντεμπούτο του νεαρού ακραίου επιθετικού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ονειρικό.

Πέτυχε δύο γκολ με την Μπάγερν, γνώρισε την αποθέωση και είναι προφανές πως το μέλλον του ανήκει. Είναι επίσης σίγουρο πως ο οργανισμός της γερμανικής ομάδας ξέρει πολύ καλά ν’ αναδεικνύει το ταλέντο νέων σε ηλικία παικτών κι αυτό ενδεχομένως να έπαιξε και τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ολίσε τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 22χρονος άσος είναι αποφασισμένος να κάνει limit up στην πρώτη του χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κομπανί θεωρεί ότι ο Ολίσε είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στην ομάδα του Μονάχου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ