Αταλάντα – Άρσεναλ 0-0: Ο Ράγια έδωσε τον βαθμό στους Κανονιέρηδες

Αταλάντα – Άρσεναλ 0-0: Ο Ράγια έδωσε τον βαθμό στους Κανονιέρηδες

Εντυπωσιακός ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, απέκρουσε πέναλτι και έδωσε στους Κανονιέρηδες τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Μπέργκαμο ανάμεσα στην Αταλάντα και την Άρσεναλ, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 51ο λεπτό με πέναλτι του Ρετέγκι, αλλά ο Ράγια του είπε «όχι», ενώ στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ απέκρουσε και την κεφαλιά που έκανε ο επιθετικός των Μπεργκαμάσκι.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Μαρσιάλ (Pics)

Η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο 4’ και στο 6’ με τους Σακά και Χάβερτς, αλλά τα σουτ που έκαναν κατέληξαν άουτ.  Στο 14’ ο τερματοφύλακας της Αταλάντα απέκρουσε εντυπωσιακά τη συρτή εκτέλεση φάουλ του Σακά, όπως και το πλασέ του Παρτέι στη συνέχεια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαρτινέλι βρέθηκε ολομόναχος στο σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ. Στο 30’ η Αταλάντα απείλησε για πρώτη φορά με τον Ντε Κετελάρ, αλλά ο επιθετικός της ιταλικής ομάδας δεν κατάφερε να βρει εστία.

Στο 48’ ο Παρτέι γκρέμισε τον Έντερσον και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ρετέγκι εκτέλεσε, αλλά ο Ράγια του είπε «όχι», ενώ στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ απέκρουσε και την κεφαλιά που έκανε ο επιθετικός της Αταλάντα.

Στο 67’ ο ο Κουαδράδο έκανε το φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, όπως και το αντίστοιχο που έκανε στο 74’. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεζέκι, Ντζιμσίτι, Χίεν, Κολάσινατς, Τζαπακόστα (70’ Μπελανόβα), Ντε Ρόουν, Ρουτζέρι (89’ Πάσαλιτς), Έντερσον, Ντε Κετελάρ (60’ Κουαδράδο), Λούκμαν (89’ Σάμαρντζιτς), Ρετέγκι (70’ Τζανιόλο)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ραγιά, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τίμπερ (73’ Καλαφιόρι), Παρτέι (57’ Ζορζίνιο), Ράις, Χάβερτς, Σακά (73’ Στέρλινγκ), Μαρτινέλι, Ζεσούς (57’ Τροσάρ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ