Ο Χιμένεθ λύτρωσε την Ατλέτικο στο 90′ (2-1) – Πρώτη ιστορική νίκη για την Μπρεστ (2-1)

Ο Χιμένεθ λύτρωσε την Ατλέτικο στο 90′ (2-1) – Πρώτη ιστορική νίκη για την Μπρεστ (2-1)

Με γκολ του Χιμένεθ στο 90' η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με ανατροπή με 2-1 της Λειψίας - Ιστορική νίκη με το ίδιο σκορ για την Μπρεστ επί της Στουρμ Γκρατς

Απέναντι σε μία καλοδουλεμένη μηχανή, όπως ήταν και πέρσι η Λειψία, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε το γκολ της νίκης στο 90′ με την κεφαλιά του Χιμένες, επικρατώντας με 2-1.

Το τελικό σκορ, που ήρθε με ανατροπή μιας και οι Γερμανοί είχαν προηγηθεί πολύ νωρίς με τον Σέσκο στο 4′, αποτελεί μία τεράστια επιτυχία για τους «ροχιμπλάνκος» στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Χιμένες, Λε Νορμάν, Ρεϊνίλντο, Ρικέλμε (62’ Λίνο), Γιορέντε, Ντε Πολ (62’ Γκάλαχερ), Κορέα (66’ Μολίνα), Κόκε, Γκριεζμάν (90+2’ Βίτσελ), Άλβαρες (62’ Σέρλοθ).

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Αϊνταρά, Ορμπάν, Ράουμ, Χένρικς (69’ Χεϊρτράουντα), Φερμίρεν, Νούσα (46’ Μπαουμγκάρτνερ), Λουκεμπά, Σίμονς (74’ Ελμάς), Σέσκο (69’ Πόουλσεν), Οπεντά.

Στην παρθενική της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Μπρεστ έκανε το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Στουρμ Γκρατς επί γαλλικού εδάφους.

Σκόρερ για τους νικητές γηπεδούχους οι Μαγκνέτι (23′) και Σίμα (56′), για τους Αυστριακούς ισοφάρισε προσωρινά με… αυτογκόλ ο Φερνάντες στο 45+1′.

ΜΠΡΕΣΤ: Μπιζό, Λαλά, Σαρντονέ, Κουλιμπαλί, Αμαβί (84’ Χαϊνταρά), Φερνάντες (71’ Ντουμπιά), Καμαρά (71’ Μαρτίν), Μαγκνετί, Αζορκέ, Σιμά (84’ Ματίας Περέιρα), Φεβρ (63’ Καστίγιο)

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: Σέρπεν, Λαβαλί, Βίτριχ, Αϊβού, Στάνκοβιτς, Γκαζιμπέγκοβιτς, Χόρβατ (46’ Γιαλκουγέ), Κιτεϊσβίλι (78’ Καμαρά), Μπέβινγκ, Μπίερετ (78’ Γιαρντιμτσί), Γιατά (60’ Ζβόναρεκ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ