Μονακό – Μπαρτσελόνα 2-1: Ο τραγικός Τερ Στέγκεν καταδίκασε τους Καταλανούς

Μονακό – Μπαρτσελόνα 2-1: Ο τραγικός Τερ Στέγκεν καταδίκασε τους Καταλανούς

Οι απίστευτα κακές αποφάσεις/αντιδράσεις του Τερ Στέγκεν χάρισαν μία σπουδαία νίκη στη Μονακό με 2-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που έπαιζε από το δεκάλεπτο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκαρσία.

Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του Champions League για τη Μονακό με… χορηγό τον Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός τερματοφύλακας «κρέμασε» την Μπαρτσελόνα με τα λάθη του για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 στο «Louis II» κάνοντας ιδανικό come back στη διοργάνωση μετά από μία πενταετία.

Χωρίς να έχει φάση το ματς, ήρθαν τα πάνω κάτω στο 10ο λεπτό. Ο Τερ Στέγκεν ενώ είχε δύο παίκτες ελεύθερους για πάσα, προτίμησε να δώσει στον Γκαρσία που είχε στην πλάτη του τον Μιναμίνο. Ο Ιάπωνας έκλεψε την μπάλα και ο Γκαρσία τον ανέτρεψε ενώ έβγαινε τετ α τετ, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

Στο 14′ ο Εμπολό έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ και δύο λεπτά μετά ο Ακλιούς σκόραρε με ωραία ενέργεια και τελείωμα που άφησε τον Τερ Στέγκεν άγαλμα. Ο Καμαρά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ στο 20′ για τη Μονακό που έκανε ό,τι ήθελε, αλλά στο 28′ η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε από το πουθενά.

Ο Γιαμάλ πήρε την μπάλα έξω δεξιά, έκανε υπέροχη ενέργεια και σουτ για το 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στο Champions League και έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, πίσω από τον Φατί. Ο Σινγκό σκόραρε στο 36′, αλλά ήταν οφσάιντ και το σκορ δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο κλειστό και οι φάσεις λιγοστές. Σε μία από αυτές ο Τερ Στέγκεν έδιωξε το μακρινό σουτ του Βάντερσον στο 57′ και στο 71′ ήρθε το 2-1. Από λάθος του Ραφίνια στην επίθεση της Μπαρτσελόνα, ο Ιλεκινά βγήκε τετ α τετ με μία μπαλιά, αλλά έκανε κακό τελείωμα στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός αντί να την διώξει έκανε κίνηση να τον αποφύγει και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Μπαλογκάν και Ραφίνια είχαν από μία καλή στιγμή μέχρι το τελικό σφύριγμα που βρήκε τη Μονακό να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη. Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Τερ Στέγκεν που πέρα από τα χοντρά λάθη του, έδειξε ασταθής και σε άλλες περιπτώσεις μέσα στο παιχνίδι.

Mονακό: Κεν, Βάντερσον, Κέρερ, Σαλισού, Σινγκό, Καμαρά(46’ Γκολόβιν), Ζακάρια, Ακλιούς, Μπεν Σεγκίρ(69’ Μπαλογκάν), Μιναμίνο(69’ Κάιο Ενρίκε), Εμπολό(59’ Ιλεκινά)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί(79’ Μαρτί), Μπαλντέ(88’ Φάτι), Ινίγο Μαρτίνεθ, Κασαδό, Πέδρι(83’ Τόρε), Έρικ Γκαρσία, Ραφίνια, Γιαμάλ(79’ Τόρες), Λεβαντόφσκι(80’ Ντομίνγκες)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ