Φέγενορντ – Λεβερκούζεν 0-4: Την… πάτησε μέσα στο Ρότερνταμ

Φέγενορντ – Λεβερκούζεν 0-4: Την… πάτησε μέσα στο Ρότερνταμ

Η Λεβερκούζεν διέλυσε με 4-0 τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ και ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στο νέο Champions League.

Σαρωτική ήταν η πρεμιέρα της Λεβερκούζεν στο νέο Champions League καθώς η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο διέλυσε με 4-0 τη Φέγενορντ στο «De Kuip» πετυχαίνοντας όλα της τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δύο γκολ ο Βιρτς και δύο ασίστ ο Φρίμπονγκ για τους νταμπλούχους Γερμανίας που έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Ολλανδούς.

Η Λεβερκούζεν ήταν σαρωτική στο πρώτο μέρος και μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ όταν από κλέψιμο η μπάλα πήγε στον Βιρτς και εκείνος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1. Ο Ζερούκι σκόραρε στο 9’ για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και με τη συμπλήρωση μισής ώρας ήρθε και το 0-2. Ο Μπόνιφέις έκανε απίθανη ενέργεια έξω από την περιοχή, έσπασε στον Φρίμπονγκ ο οποίος έκανε το γύρισμα για το δεύτερο δοκάρι και ο Γκριμάλδο από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παϊσάο και Ζερούκι είχαν δύο καλές στιγμές στη συνέχεια για τη Φέγενορντ, αλλά στο 36’ ο Βιρτς με πλασέ από σέντρα του Φρίμπονγκ έγραψε το 0-3. Πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Λεβερκούζεν βρήκε και τέταρτο γκολ όταν από εκτέλεση φάουλ, ο Ταμπσόμπα πήρε την κεφαλιά και ο Βελενρόιτερ έχασε την μπάλα από τα χέρια του για το 0-4 σε ένα εφιαλτικό 45λεπτο για τους Ολλανδούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβερκούζεν έριξε ρυθμό έχοντας «καθαρίσει» το ματς και στο 55’ ο Χραντέτσκι με ωραία επέμβαση κράτησε το μηδέν σε σουτ του Τίμπερ. Στο 73’ η Φέγενορντ βρήκε δίχτυα με τον Ουέντα, αλλά και πάλι το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τίποτα και η Λεβερκούζεν πήρε μία ξεκούραστη νίκη.

Φέγενορντ: Βελενρόιτερ, Λοτόμπα (61’ Χαντζ Μούσα), Τράουνερ (71’ Μίτσελ), Μπέλεν, Χάντσκο, Χουάνγκ Ινμπόμ, Ζερούκι (46’ Σμαλ), Τίμπερ, Μιλάμπο (74’ Ναντζέ), Παϊσάο (61’ Ουέντα), Χιμένες.

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Χινκαπιέ, Ταπσόμπα, Τα, Φριμπόνγκ, Γριμάλδο (80’ Μπελοσιάν), Άντριχ, Τζάκα (81’ Παλάσιος), Τεριέ (71’ Αντλί), Βιρτς (71’ Αλέις Γκαρσία), Μπονιφέις (62’ Σικ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ