Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 0-0: Άντεξαν οι «νερατζούρι» στο «Etihad»

Η Μάντσεστερ Σίτι έβαλε μέσα στην περιοχή της την Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι «νερατζούρι» άντεξαν και πήραν τον βαθμό (0-0) στην πρεμιέρα του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ έμειναν στο 0-0 στο «Etihad» στην πρεμιέρα τους στο νέο Champions League. Οι «Πολίτες» κυριάρχησαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά οι «νερατζούρι» άντεξαν και πήραν τον βαθμό κόντρα στην ομάδα που τους στέρησε την κούπα το 2023 στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς στο ισορροπημένο πρώτο μέρος ήρθε στο 24′ όταν από εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή ο Σαβίνιο έκανε κάκιστο τελείωμα. Τρία λεπτά μετά ο Ντε Μπρόινε σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών και στο 29′ ο Γκβάρντιολ έσωσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Νταρμιάν. Ο Χάαλαντ, που ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του, πλάσαρε λίγο άουτ στο 35′ και στο 43′ ο Ζόμερ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ντε Μπρόινε. Στην τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ο Έντερσον έδιωξε το σουτ του Αουγούστο.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαρσιάλ και αποθεώθηκε (pics & vid)

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αδυνατούσε να αλλάξει τρεις πάσες, αλλά κατάφερε να μην δεχτεί γκολ. Στο 69′ ο Φόντεν πλάσαρε πάνω στον Ζόμερ και στο 76′ η Ίντερ έχασε τεράστια ευκαιρία σε αντεπίθεση με τον Μχιταριάν να εκτελεί άουτ από την καρδιά της περιοχής. Στο 89′ ο Ζόμερ έκανε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Γκουντογκάν ο οποίος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων αστόχησε ολομόναχος σε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και το 0-0 δεν άλλαξε.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Γκβάρντιολ, Λιούις, Ακάντζι, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (46’ Γκoυντογκάν), Μπερνάρντο Σίλβα (80’ Ντοκού), Σαβίνιο (46’ Φόντεν), Γκρίλις, Χάαλαντ

Ίντερ: Ζόμερ, Ατσέρμπι, Μπαζτόνι, Νταρμιάν (74’ Παβάρ), Μπίσεκ (74’ Ντάμφρις), Αουγούστο, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (82’ Φρατέζι), Ζιελίνσκι (65’ Μχιταριάν), Ταρεμί, Τουράμ (65’ Λαουτάρο Μαρτίνες)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από