To remake του τελικού του 2023 και οι «πρωτάρες» Χιρόνα και Σλόβαν: Όλα τα ματς της Τετάρτης στο Champions League

H δράση στο Champions League συνεχίζεται με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι και τη Ίντερ να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα

Η δεύτερη μέρα από τις συνολικά τρεις της πρώτης, ιστορικής εβδομάδας του νέου Champions League, το οποίο φέτος μάς συστήνεται με τη League Phase, στρέφει το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος στο Etihad.

Με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να δηλώνει πως παραμονή του αγώνα είδε για πρώτη φορά σε βίντεο τον τελικό του 2023 με την Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι, υποδέχεται τους «νερατζούρι» (22:00,MEGA), οι οποίοι θέλουν να πάρουν μια άτυπη… ρεβάνς για τον χαμένο τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε επίσης: «Με αυτούς τους βαθμούς προκρίνονται οι ελληνικές ομάδες»

Από εκεί και πέρα, στο «Παρκ ντε Πρενς» η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενήσει την Χιρόνα που έπειτα από τη χρονιά για την οποία θα καμαρώνει αιώνια, συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ιστορικό ματς, ωστόσο, δίνει απόψε και η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία στο πρώτο της παιχνίδι στον θεσμό φιλοξενείται από την Σέλτικ στη Γλασκώβη.

Η Μπολόνια που βρίσκεται στο θεσμό έπειτα από 60 χρόνια, κοντράρεται με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στο Μπριζ κάνει πρεμιέρα για φέτος στο θεσμό η Μπορούσια Ντόρτμουντ που αναζητά ισορροπίες ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα.

Τέλος, Σπάρτα Πράγας και Ζάλτσμπουργκ κοντράρονται στην «epet Arena» σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.

Τετάρτη 18/9

Μπολόνια-Σαχτάρ 19:45
Σπάρτα Πράγας-Ζάλτσμπουργκ 19:45
Κλαμπ Μπριζ-Ντόρτμουντ 22:00
Σέλτικ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 22:00
Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ 22:00
Παρί Σεν Ζερμέν -Χιρόνα 22:00

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από