Ανακοίνωσε sold out η Μπάνια Λούκα για το ματς με τον ΠΑΟΚ (pic)

Ανακοίνωσε sold out η Μπάνια Λούκα για το ματς με τον ΠΑΟΚ (pic)

Σε κατάμεστο γήπεδο θα διεξαχθεί η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, καθώς η Μπόρατς ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το ματς της Τετάρτης (31/7) εξαντλήθηκαν.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει τη προσεχή Τετάρτη (31/7) να αποσπάσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία και να προκριθεί στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε με δυσκολία 3-2 στην Τούμπα της Μπόρατς στην Τούμπα με τα δυο γκολ του Κουλιεράκη και το ένα του Εκόνγκ και έστω και με το ένα τέρμα διαφορά, έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Αιχμηρή απάντηση του Τζέιμς: «Σε τι είναι καλύτερος από εμένα ο Βεζένκοφ;» (vid)

Μάλιστα η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε κατάμεστο γήπεδο, καθώς οι Πρωταθλητές Βοσνίας ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια για το ματς με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν εξαντληθεί.

«Η FC Borac ενημερώνει το κοινό ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι της ρεβάνς εξαντλήθηκαν και το παιχνίδι είναι SOLD OUT!

Εάν ακυρωθούν τα εισιτήρια που έχουν κρατηθεί, θα κυκλοφορήσουν για ελεύθερη πώληση την ημέρα του αγώνα, ενώ το κοινό θα ενημερωθεί έγκαιρα για την ποσότητα και τον τόπο πώλησής τους», αναφέρεται στην ενημέρωση της Μπόρατς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ