Βιεϊρίνια: «Έχω κερδίσει ό,τι μπορούσα με τον ΠΑΟΚ, η παρουσία στο Champions League είναι ο τελευταίος στόχος»

Βιεϊρίνια: «Έχω κερδίσει ό,τι μπορούσα με τον ΠΑΟΚ, η παρουσία στο Champions League είναι ο τελευταίος στόχος»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ για το ματς με την Μπόρατς στον 2ου προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπόρατς στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου τόνισε πως θέλει να μπει με την ομάδα του στη League Phase του Champions League, αφου στην καριέρα του κατάφερε να κατακτήσει όλα όσα μπορούσε με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής μπάσκετ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε κρατήσει τον κορμό από πέρσι, διαθέτουμε παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη, οπότε θεωρώ πως είναι μεγάλη ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Όμως προέχει το αυριανό παιχνίδι και πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς που έρχεται ξεχωριστά.

Έχω κερδίσει ό,τι μπορούσα με τον ΠΑΟΚ, για μένα η παρουσία στο Champions League είναι ο τελευταίος στόχος που θέλω να πετύχω με την ομάδα. Δεν είναι μόνο δικός μου στόχος, αλλά και όλης της ομάδας. Ξέρουμε ότι έχουμε μια ακόμη ευκαιρία φέτος και δεν θέλουμε να πάει χαμένη.

Για μας το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα για έναν από τους μεγάλους στόχους που έχουμε βάλει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ