Τσάβι: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε ξανά – Η Παρί έχει φτιαχτεί για να κερδίσει το Champions League»

Τσάβι: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε ξανά – Η Παρί έχει φτιαχτεί για να κερδίσει το Champions League»

Ο Τσάβι σχολίασε την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στάθηκε και στον Λουίς Ενρίκε.

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Τσάβι να είναι αρκετά αισιόδοξος για την έκβαση των αναμετρήσεων, τονίζοντας παράλληλα, πως οι Γάλλοι είναι φτιαγμένοι για να πάρουν το Champions League.

Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε στον Λουίς Ενρίκε, αλλά και στους άλλους προπονητές που έχουν σχέσεις με την Μπαρτσελόνα και βρίσκονται στα προημιτελικά.

Οι δηλώσεις του Τσάβι:

Για τους αγώνες με την Παρί: «Είναι μια καθοριστική στιγμή. Η λέξη μετά την απουσία απ’ τη φάση των προημιτελικών για τέσσερα χρόνια είναι μία: Ενθουσιασμός.

Μπορούμε να ονειρευόμαστε ξανά. Πιστεύουμε ότι είμαστε στην καλύτερη στιγμή της σεζόν, αλλά έχουμε μπροστά μας μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με έναν από τους καλύτερους προπονητές, τον Λουίς Ενρίκε. Είναι μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για να κερδίσει το Champions League».

Για τον Λουίς Ενρίκε: «Έχω εξαιρετική σχέση με τον Λουίς Ενρίκε. Έχει μια ομάδα φτιαγμένη για να κατακτήσει το Champions League. Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και αναζητούμε και οι δύο παρόμοιο στυλ στο γήπεδο.

Μπορούμε να είμαστε περήφανοι που έχουμε στη διοργάνωση το DNA της Μπαρτσελόνα. Ο Λουίς Ενρίκε, ο Πεπ Γκουαρντιόλα (προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι) ή ο Μικέλ Αρτέτα (προπονητής της Άρσεναλ). Αύριο (10/4) θα ψάξουμε για το ίδιο πράγμα. Από εδώ και πέρα είναι στο χέρι των παικτών να βρουν στο παιχνίδι το DNA που μας προσδιορίζει τόσο πολύ.

Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, αλλά θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Ο Λουίς Ενρίκε έχει ένα ευρύ ρόστερ στη διάθεσή του, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε ως ίσοι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ