Αντσελότι: «Επέστρεψε στα καλύτερά του ο Βινίσιους»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε μετά την επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μπράγκα, για την επιστροφή του Βινίσιους, στην αναμέτρηση του Champions League.

Ο Κάρλο Αντσελότι, μίλησε για την επιστροφή του Βινίσιους Τζούνιορ, στη χτεσινοβραδινή (24/10) νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπράγκα με 2-1 για το Champions League.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, βοηθώντας την ομάδα της Μαδρίτης, να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης,

Διαβάστε επίσης: Ζοάο Νέβες: Το νέο «wonderkid» της Μπενφίκα (pic, vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντσελότι:

«Επέστρεψε στα καλύτερά του. Έβαλε ένα τέρμα το οποίο δεν μέτρησε και έκανε δύο ασίστ στους Ροντρίγκο και Μπέλινγχαμ. Επέστρεψε και επέστρεψε σε φόρμα. Έκανε τη διαφορά. Αυτοί (ο Μπέλινγκχαμ και ο Βινίσιους Τζούνιορ) δουλεύουν πολύ καλά μαζί με την μπάλα και χωρίς αυτήν. Πρέπει να βελτιωθούμε εκεί, αλλά και οι δύο κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Για το προσεχές «el clasico»: «Μετά από αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε – ό,τι μπορούμε για να το κερδίσουμε», είπε ο Αντσελότι. «Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό. Κατευθυνόμαστε σε αυτό το απίστευτα σημαντικό παιχνίδι γεμάτοι ενθουσιασμό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από