Αραούχο: «Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την κάθε ευκαιρία αλλιώς…»

Ο Σέρχιο Αραούχο εστίασε στην αναποτελεσματικότητα της ΑΕΚ που της στοίχησε τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League.

Ο Σέρχιο Αραούχο μπήκε και πάλι ως αλλαγή στο ματς κόντρα στην Αντβέρπ και προσπάθησε να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του για άλλη μια ανατροπή τύπου… Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η αποτελεσματικότητα στα τελειώματα των Βέλγων όμως, δεν επέτρεψαν στην Ένωση να κάνει την ανατροπή του 1-0 του Βελγίου. Εκεί ακριβώς στάθηκε και ο αρχηγός της Ένωσης στις δηλώσεις του μετά το ματς:

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Στρίκερ 2-3: «Αυτοκτόνησε» κι αποκλείστηκε

«Θεωρώ πως σήμερα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, εμείς όχι. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την κάθε ευκαιρία αλλιώς θα μείνεις πίσω.

Ο αντίπαλος μπόρεσε και σκόραρε και απόψε. Έκαναν το δικό τους παιχνίδι, ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Αυτοί κατάφεραν να σκοράρουν, εμείς όχι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με ηρεμία αλλά το αποτέλεσμα ήταν άλλο.

Θεωρώ πως η πρόκληση είναι το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή. Στο προηγούμενο πήραμε ισοπαλία. Πρέπει να αδειάσουμε το κεφάλι μας από το σημερινό και να δούμε το ματς της Κυριακής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από