Παναθηναϊκός: Στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με την Μπράγκα ο Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με την Μπράγκα ο Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα συμπεριλήφθηκε στην λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπράγκα. Εκτός έμεινε ο Ένις Τσοκάι. Δικαίωμα δύο επιπλέον αλλαγές.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να κάνει αλλαγή σε κάποια πρόσωπα (μία προς το παρών) στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με την Μπράγκα, σε σχέση με εκείνα της Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής πήρε στη λίστα τον Αϊτόρ, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθήσει τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Γκενκ – Ολυμπιακός 1-1: Αλεξανδρόπουλος στο 90+6′ και… έφυγε για playoffs

Ο Ισπανός εξτρέμ πήρε τη θέση του Τσόκαϊ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια με την Μαρσέιγ. Μένει να δούμε αν τελικά ο Σέρβος προπονητής θα κάνει άλλες αλλαγές.

Θυμίζουμε ότι μέχρι την παραμονή του αγώνα (Τρίτη, 22/08) ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να αλλάξει δύο ακόμα παίκτες. Ο Αϊτόρ λοιπόν υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει λεπτά συμμετοχής σε επίσημο αγώνα για πρώτη φορά μετά τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου που είχε υποστεί ολική ρήξη χιαστού σε ένα ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η λίστα του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς. Ρουμπέν, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Τσέριν, Σπόραρ, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ