Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ: Συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε για τη μεταγραφή του Λιβάκοβιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ: Συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε για τη μεταγραφή του Λιβάκοβιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε είναι ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Πιθανότατα δεν θα προλάβει τα ματς με την ΑΕΚ εκτός και αν...

Αρκετοί είναι οι παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που βρίσκονται προς πώληση αυτό το καλοκαίρι, με τον Ντομινίκ Λιβάκοβιτς να είναι ένας από αυτούς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε η οποία σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του έφτασε σε συμφωνία με την πιθανή αντίπαλο της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Τούρκοι δίνουν 8+2 εκατ. ευρώ για τον διεθνή άσο και υπάρχει deal με την Ντιναμό, ωστόσο γράφεται πως η Φενέρ θα τον αφήσει να παίξει τη ρεβάνς με την Αστάνα και το ματς πρωταθλήματος με την Γκόριτσα και μετά θα τον πάρει. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει πως ο Λιβάκοβιτς δεν θα παίξει απέναντι στην Ένωση.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Φέρμιν Λόπεζ που τρέλανε τον Τσάβι στο φιλικό Clasico (vids)

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο η Ντιναμό να βάλει όρο να παίξει και με την ΑΕΚ και ύστερα να τον δώσει. Όλα πάντως είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή, με τον ποδοσφαιριστή να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κωνσταντινούπολη αφού η μεταγραφή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μοιάζει δρομολογημένη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ