Τιτανομαχία στο Μόναχο, δοκιμάζεται στο Λονδίνο η Μίλαν (vid)

Τιτανομαχία στο Μόναχο, δοκιμάζεται στο Λονδίνο η Μίλαν (vid)

Μπάγερν και Παρί κοντράρονται στο Μόναχο για μια θέση στους 8 του Champions League, στον επαναληπτικό του 1-0 υπέρ των Γερμανών, ενώ η Μίλαν καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του Σαν Σίρο στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ.

Τσέλσι και Μπενφίκα έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριό τους για τη φάση των 8 του Champions League. Απόψε (8/3) στις 22:00, άλλα δύο εισιτήρια βρίσκουν κάτοχο.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Παρί σεν Ζερμέν στον επαναληπτικό του 1-0 υπέρ των Βαυαρών στο Παρίσι, με τον Κομάν να δίνει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο Γερμανός κόουτς δεν υπολογίζει για το μεγάλο αποψινό ματς τους Μπέντζαμιν Παβάρ, Μάνουελ Νόιερ, Νουσαΐρ Μαζραουί και Τεό Ερναντές.

Διαβάστε επίσης: Μάτζικ – Μπακς 123-134: Δίχως άγχος και με τον Γιάννη… θεατή

Από την άλλη ο Κριστόφ Γκαλτιέ χωρίς τους Νεϊμάρ, Κιμπεμπέ και Ρενάτο Σάντσες, περιμένει από τους παίκτες του να μην είναι τόσο άτολμοι όσο στο πρώτο ματς, μιας και θέλουν νίκη με ένα γκολ για να στείλουν την αναμέτρηση στην παράταση και δύο ή περισσότερα γκολ για να προκριθούν. Μέσι και Εμπαπέ είναι ετοιμοπόλεμοι και θα ξεκινήσουν βασικοί σε ένα ματς που αν χαθεί η πρόκριση θα προκαλέσει κλυδωνισμούς στους Παριζιάνους.

 

Στην άλλη μεγάλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Τότεναμ υποδέχεται στο Λονδίνο τη Μίλαν, στη ρεβάνς του 1-0 των Ιταλών μέσα στο Σαν Σίρο. Ο Αντόνιο Κόντε δηλώνει πως η ομάδα του είναι διψασμένη και οι παίκτες του ζουν και αναπνέουν για τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεις, με τουςΝτάιερ και Χόιμπιεργκ ωστόσο να μην υπολογίζονται.

Η Μίλαν στον αντίποδα έχει ένα προβάδισμα πρόκρισης με το γκολ του Ντίας στο πρώτο ματς, όμως ο κόουτς των Ιταλών είναι ρεαλιστής. Όπως δήλωσε χτες, θέλει την πρόκριση για να πιστοποιήσει την ευρωπαϊκή άνοδο της Μίλαν, μιας ομάδας φόβητρο στον συγκεκριμένο θεσμό το παρελθόν. Ωστόσο ξέρει πως η Τότεναμ μεταμορφώνεται προς το καλύτερο εντός έδρας και περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση. Μοναδικός απών για τους ροσονέρι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ