Αντσελότι: «Παίξαμε πολύ άσχημα κόντρα στη Παρί»

Αντσελότι: «Παίξαμε πολύ άσχημα κόντρα στη Παρί»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την αγώνα κόντρα στην Παρι Σεν Ζερμέν, με τον Ιταλό τεχνικό της Ρεάλ να παραδέχεται πως η ομάδα του έπαιξε πολύ ασχήμα, δεχόμενη δίκαι την ήττα από την παρέα του Λιονέλ Μέσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν χάρη στη «ζωγραφιά» του Κιλιάν Εμπαπέ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα,κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς» και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League.

O προπονητής των «μερέγχες» Κάρλο Αντσελότι δεν κρύφτηκε πίσω από το δαχτυλό του, παραδεχόμενος πως οι παίκτες δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή βραδιά, στο πρώτο ματς απέναντι στους Παριζιάνου για τους «16» του Champions League.

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, παίξαμε πολύ άσχημα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το χειρότερο είναι ότι δώσαμε μια πολύ κακή εικόνα για τη Ρεάλ στην Ευρώπη. Το μόνο θετικό είναι το αποτέλεσμα. Είχαμε μια κακή βραδιά, αλλά δεν ανησυχώ γιατί ξέρω την ποιότητα των παικτών μου.

Θα επιστρέψουν στον καλό τους εαυτό. Μίλησα με τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα μας μετά το παιχνίδι με την Παρί και ήταν πληγωμένοι, σαν κι εμάς. Είμαστε ειλικρινείς, παίξαμε πολύ άσχημα» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ