Επεισόδια με τραυματισμούς και συλλήψεις στο Μπέργκαμο πριν το Αταλάντα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Μερίδα οπαδών της Αταλάντα επιτέθηκε σε μπαρ οπού βρίσκονταν φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μια ημέρα πριν την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Δυο τραυματισμοί και τέσσερις συλλήψεις ο απολογισμός των συγκρούσεων.

Η Αταλάντα υποδέχεται απόψε(2/11,22.00) στο Μπέργκαμο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον των δύο ομάδων στην διοργάνωση. Όμως το pre game της συγκεκριμένης αναμέτρησης ξεκίνησε πολύ πιο πριν.

Πιο συγκεκριμένα οπαδοί των Μπεργκαμάσκι επιτέθηκαν σε μπαρ όπου βρίσκονταν φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ. Το αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, ήταν ο τραυματισμός δυο ατόμων. Ένας Άγγλος οπαδός και μία σερβιτόρα του μπαρ. Παράλληλα, η αστυνομία έκανε γνωστό ότι προέβη σε τέσσερις συλλήψεις.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδοί της Αταλάντα προκαλούν με την συμπεριφορά τους, καθώς θυμίζουμε πως πέντε οπαδοί της ομάδα του Μπέργκαμο έχουν τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για πέντε έτη. Ο λόγος της ποινής είναι το κέρμα που χτύπησε τον Πέπε Ρέινα στο παιχνίδι με τη Λάτσιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από