Champions League: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους 1-1

Champions League: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους 1-1

Σπουδαία ισοπαλία για τους Πορτογάλους, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό εντός έδρας την αμέσως επόμενη αγωνιστική

Ένα σημαντικό βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει τουλάχιστον την 3η θέση του Δ’ ομίλου στον οποίον μετέχει και ο Ολυμπιακός απέσπασε η Σπόρτινγκ. Στο ματς της Λισαβόνας, οι Πορτογάλοι αναδείχθηκαν 1-1 απέναντι στη Γιουβέντους, φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς. Μπρούνο Σέζαρ στο 20’ και Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 79’ τα γκολ για κάθε ομάδα αντίστοιχα.

Ένα αναμφίβολα πολύτιμο αποτέλεσμα για τη Σπόρτινγκ, καθώς την επόμενη αγωνιστική (4η) αντιμετωπίζει τους ερυθρόλευκους εντός έδρας.

Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ στο 20’, πιάνοντας στον… ύπνο την άμυνα της «Γηραιάς Κυρίας». Ο Ζέλσον Μάρτινς μπήκε στην περιοχή, «άδειασε» όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε, με τον Μπουφόν να αποκρούει ασταθώς και τον επερχόμενο Μπρούνο Σέζαρς να σκοράρει με δυνατό σουτ. Η «Γιούβε» αντέδρασε, πήρε τον έλεγχο, στο 22’ έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Κεντίρα, ενώ στο 38’ ο Ιγκουαίν είδε το σουτ του να αποκρούεται.

Στο δεύτερο μέρος οι Ιταλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και η αλήθεια είναι οτι πίεσαν αρκετά κερδίζοντας πολλά κόρνερ. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των Μάντζουκιτς (48′), Ιγκουαΐν (68′), Ντιμπάλα (70′) κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 79’ με τον προτελευταίο. Μετά από εκπληκτική κάθετη του Κουαδράδο, επιθετικός των Ιταλών με ένα εντυπωσιακό σκαφτό τελείωμα έγραψε την ισοφάριση για την ομάδα του, που πλέον έφτασε τους 7 βαθμούς.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πάρουν και τη νίκη, με τον Ντάγκλας Κόστα να έχει μια καλή στιγμή στο 81′, αλλά να μην την κάνει γκολ.

Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Αντρέ Πίντο, Τζόναθαν Σίλβα, Ριστόφσκι (90′ Πέτροβιτς), Κοάτες, Μπατάλια, Μπρούνο Σέζαρ (64’ Παλίνια), Μπρούνο Φερνάντες, Ακούνια, Ζέλσον Μάρτινς, Ντοστ (81′ Ντουμπιά).
Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντε Σίλιο (65’ Ντάγκλας Κόστα), Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα (70′ Ματουιντί), Κουαδράδο, Ντιμπάλα (83′ Μπερναντέτσι), Μάντζουκιτς, Ιγκουαϊν


Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Δ’ ομίλου:

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 0-0

Σπόρτινγκ – Γιουβέντους 1-1

Η βαθμολογία:

1) Μπαρτσελόνα 10

2) Γιουβέντους 7

3) Σπόρτινγκ 4

4) Ολυμπιακό 1

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ