Ζενίτ – Λάτσιο 1-1

Ζενίτ – Λάτσιο 1-1

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Εροκίν, αλλά ο Καϊσέδο «χτύπησε» στο 82’ και έδωσε τον βαθμό στην Λάτσιο.

«Ορθια» στην Αγία Πετρούπολη!

Η Λάτσιο παρότι ότι παρατάχθηκε στην «Gazprom Arena» χωρίς τους Ιμόμπιλε, Στρακόσα και Λέιβα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32’, στο τέλος κατάφερε να σκοράρει με τον Καϊσέδο (82′) και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ζένιτ, στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Εροκίν, αλλά το γκολ του Ρώσου μέσου δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην Ζενίτ το πρώτο της τρίποντο στη φετινή διοργάνωση. Ετσι, οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη και βλέπουν το τρένο της πρόκρισης να… αναχωρεί. Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Λάτσιο βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς, ενώ η Ζενίτ είναι στον πάτο με μόλις έναν πόντο στο ενεργητικό της.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 18’ με τον Οζντόεβ, αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή της ιταλικής ομάδας έφυγε άουτ.

Στο 32’ η Ζενίτ άνοιξε το σκορ με τον Εροκίν. Ο Ζιρκόβ σέντραρε από δεξιά, ο Κουζιάεβ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ντζιούμπα τη δεύτερη και ο Εροκίν από κοντά με γυριστό σουτ έκανε το 1-0. Στο 36’ η Λάτσιο έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Μουρίκι μετά τη σέντρα του Μάρουσιτς έφυγε άουτ. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ζενίτ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Ρέινα είπε «όχι» στον Οζντόεβ. Μετά το 60’ η Λάτσιο πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να δημιουργεί φάσεις. Στο 75’ ο Ατσέρμπι έβγαλε τη σέντρα, ο Σάβιτς βρήκε την μπάλα και ο Καϊσέδο έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά για να φέρει το ματς στα ίσια.

Κάτι που έκανε τελικά στο 82’. Ο Ατσέρμπι σέντραρε από αριστερά και ο Καϊσέδο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ζενίτ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 87’ παραλίγο μάλιστα η Λάτσιο να κάνει την ολική ανατροπή, αλλά το σουτ του Σάβιτς από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+3′) ακυρώθηκε γκολ του Μοστοβόι για οφσάιντ, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 1-1.

ΖΕΝΙΤ: Κερζάκοβ, Ρακίτσκι, Ζιρκόβ (78’ Κρουγκοβόι), Καραβάεβ, Λόβρεν, Μπάριος, Κουζιάεβ (90+1′ Βέντελ), Οζντόεβ (90+1′ Σουτορμίν), Ντόουγκλας Σάντος, Ερόκιν (61’ Μοστοβόι), Ντζιούμπα

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Πάτρικ, Χουντ, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Φαρές (59’ Περέιρα), Ακπά Ακπρό, Μουρίκι (59’ Καϊσέδο), Σάβιτς, Παρόλο (52’ Κατάλντι), Κορέα (85′ Λουίζ Φελίπε)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ